Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mayıs Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mayıs Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İstanbul’un altı tünelden geçilmiyor mu? Yoksa bunlar bir şehir efsanesi mi?

İstanbul Etiler’de bulunan bir tünel heyecan yarattı. Ekipler kısa süre içerisinde tünelin kanalizasyon amacı ile açıldığını söyledi. Peki İstanbul’un altı gerçekten tünellerle dolu mu? Ayasofya Camii'nin altından Topkapı Sarayı’na çıkılıyor mu?

Gözler İran'a çevrildi: 'Türkiye karşıtlığı aşikar'

ABD Kongresi'nde gündeme gelen ve İran'ın Türkiye'ye karşı PKK'yla işbirliği yaptığı yönündeki istihbarat gözlerin komşuya çevrilmesine neden oldu. Uzmanlar bir süredir İran'da Türkiye karşıtı söylemlerin çokça dile getirildiğini ifade ederken gerginliğin arkasında farklı sebepler de yer almakta...

5 soru 5 cevap: Twitter anlaşması neden sarpa sardı? Botlar ve Elon Musk'ın hesapları...

Twitter'ı satın almak için şirketle 44 milyar dolara anlaşan Elon Musk, 13 Mayıs'ta anlaşmayı askıya aldığını açıklamıştı. Spam ve sahte hesapların oranı tartışmalara konu olurken anlaşmayı da sıkıntıya soktu. Peki Musk'ın asıl amacı ne? Twitter'ın rakamlarına neden inanmıyor?

Somali'de seçim 'nihayet' yapıldı ama... Korkunç şartlar!

Doğu Afrika ülkesi Somali'de uzun süredir yaşanan çatışmalı ve çalkantılı süreç sonunda seçim yapıldı ve ülkenin eski cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud yeniden cumhurbaşkanlığı görevine geldi. Terör örgütü Eş-Şebab'ın güçlendiği ülkede hayati sorunlar ise ivedilikle çözüm bekliyor...

Kaynak: Haber Global TV