Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mart 2022 Perşembe)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mart 2022 Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Lukashenko'nun açmazı: Ukrayna'ya askeri operasyon

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalindeki en büyük destekçisi Belarus'un da işgale katılıp katılmaması gündemde. Devlet Başkanı Lukashenko savaşa girmeyeceklerini söylerken ordunun durumu ve halkın işgale bakışı da bu açıklamayı destekliyor.

 Troller gerçek hayatta da troller

Bazı insanları internetten soğutan troller gerçek hayatta da psikopatlığa yakın, narsistik kişilik belirtileri gösteriyor.

 Gündem yine yaptırımlar... Rusya'dan çıkmayan şirketlerin listesini tutuyor!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından pek çok Batılı şirket bu ülkedeki faaliyetlerine son verdi. ABD'deki Yale Üniversitesi'nden bir profesör ise Rusya'daki şirketlerin son durumunu liste halinde yayınladı.

Teknoloji alemi bunu konuşuyor: Kim Yaratıcı Ekonomi'nin içinde, kim dışında?

Her yıl Texas'ta toplanan teknoloji devleri trendleri ve gelişmeleri konuşurken bu yıl adeta tek bir konu başlığı gündemdeydi: Yaratıcı Ekonomi! Herkes benzer ama farklı bir tanım yaparken parçası olmak giderek zorlaşan bu yapıya kim dahil kim dahil değil o bile bilinmiyor...

Kaynak: Web Özel

Web Özel