Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Haziran Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Haziran Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Heykellerimiz neden bir tuhaf oldu? 'Kentlerin simgesi haline gelen yığınlar...'

Ata Demirer'e benzeyen boksör, çatala batırılmış bir köfte, göle maya çalan Nasreddin Hoca… Türkiye'nin dört bir yanı estetik açıdan eleştirilen heykellerle doldu. Sorun ne? Çözüm ne olabilir? Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Profesör Neslihan Pala anlatıyor.

Her gün yeni bir rekor! Türkiye nasıl bu kadar hızlı aşı yapabiliyor?

Türkiye her gün aşılamada yeni bir rekor kırıyor! Artık aşı çıkanlara değil çıkmayanlara şaşırıyoruz... Peki nasıl bu kadar hızlı aşı yapabiliyoruz? Aşılamada bu süratle gidersek Covid-19 belasından ne zaman kurtulacağız?

Soyunma odasında bir 'nimet': Simon Kjaer

Bütün arkadaşları ona bakamayacak haldeyken kalbi duran takım arkadaşına döndü. Yıkılmış bir takımı ayağa kaldırıp maça devam etmelerini sağladı. Onu tanımayanlar büyülendi, tanıyanlar ise hiç şaşırmadı. Simon Kjaer'e boşuna 'kaya' demiyorlar...

Victoria's Secret'ta büyük değişim! Artık melekler ve kanatları yok...

Yıllardır düzenlediği moda şovları ve 'melekleri' ile tanınan dünyaca ünlü kadın iç giyim markası Victoria's Secret stratejisini değiştiriyor. Peki yepyeni reklam yüzleri ile anlaşan marka pahalı defileleri neden kaldırma kararı aldı?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global