Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Eylül Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Eylül Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Hastanelerde neden randevu alınamıyor? "Ceviz suyu içtim baksana..."

Hastanelerden randevu almak oldukça zorlaştı. Uzmanlara göre tekrar tekrar randevu alan ve her başı ağrıdığında hastane yolu tutanlar sistemi tıkıyor. Peki çözüm ne? 

Koskoca dünyada en etkili 100 insan nasıl seçilir? Para mı şan mı şöhret mi?

Time Dergisi her yıl dünyayı en çok etkileyen 100 kişiyi seçmeye çalışıyor. Bu listede yer almak için çok zengin olmak yetmiyor. Peki 'etki' nasıl ölçülür? Instagram'daki takipçi sayısıyla mı yoksa banka hesabındaki nakitle mi?

Bir iPhone klasiği: Daha hızlı işlemci, daha iyi kamera, çok daha yüksek fiyat

Apple iPhone 13'ü tanıttı. Cihazın fiyatı modeline göre 20 bin TL'yi aşarken iPhone'ların başlangıç modellerinin son yıllarda yaşadığı fiyat artışı dikkat çekiyor.

Komünist Parti'nin gözü üstünde... Çin'de ünlüler bir sabah kalkıyor ve internette kaybolduklarını öğreniyor!Çin'in en ünlü sanatçılarından biri sebebi bilinmeyen bir şekilde internetten silindi. Arama motorlarında ismi çıkmıyor, yönettiği filmde adı gözükmüyor, internette videoları bulunamıyor. Yurt dışına kaçtığı söylenirken iddialara verdiği cevap kısa süre sonra Instagram'dan siliniyor...

ABD, Çin'i böyle sıkıştırıyor! Yeni güvenlik ve nükleer anlaşmasında neler hedefleniyor?

Çin'e karşı tarihi bir güvenlik anlaşma imzalandı. ABD, Avustralya ve Birleşik Krallık, AUKUS Paktı verilen ittifakı hayata geçirirken proje nükleer denizaltı yapım projesini de içeriyor. ABD bir süredir bölgede Çin'i sıkıştırmakta... İşte çarpıcı stratejinin detayları!

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global MHRS Randevu Sağlık bakanlığı iPhone 13