Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Kasım 2022)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

8 soruda 8 milyar insan | Dünya için ne anlama geliyor?

Dünya nüfusu bugün 8 milyara ulaştı. Öngörüler, bu artışın pik yaptıktan sonra düşmeye başlayacağı yönünde. İnsanlık tarihi nüfus patlamaları, savaşlar, salgınlar ve iklim değişikliği gibi pek çok olaya tanıklık etti. Peki 8 milyar insanlık ve dünya için ne anlama geliyor?

Tam 'para kazanıyoruz' derken... | Dünyada 30'lu yaşların serveti azalıyor

Bütün dünyayı küresel bir enflasyon dalgası sardı. Farklı ülkelerde 30’lu yaşlarına gelip daha genç oldukları zamana göre daha fazla para kazanan insanlar ev veya otomobil gibi yatırımlar yapmakta zorlanıyor.

YPG ile Amerika Birleşik Devletleri ilişkisi nasıl kuruldu? Yardımlar neler?

İçişleri Bakanı Soylu'nun İstiklal saldırısı sonrası "Amerika'nın taziyesini kabul etmiyoruz" sözleri, bu ülke ile PKK/PYD/YPG'nin ilişkisine gözlerin tekrar dönmesine sebep oldu. Bu yapıya yönelik askeri yardımlar Pentagon raporlarında yer alıyor. Peki ABD'nin bu yapı ile ilişkisi nasıl kuruldu?

Cristiano Ronaldo, Manchester United'la ipleri nasıl kopardı? İkinci bahar kara kış oldu...

Juventus'tan 2021 yazında Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun ikinci United dönemi büyük bir krize dönüştü. Portekizli, İngiltere'de verdiği bir TV röportajında kulübü yerden yere vururken adeta Kırmızı Şeytanlar'la ipleri de kopardı. Peki neden? Şimdi ne olacak?

Kaynak: Web Özel

Web Özel