Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Eylül Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Eylül Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Akıl sır ermiyor... Bu da oldu: 'Aşıyı sülükle çıkarmaya çalışıyorlar!'

Aşı ve PCR karşıtlarının yaptıkları bazı uygulamalara akıl sır ermiyor. PCR testi yaptırmamak için aşı olan bir vatandaşın hastanenin bahçesinde, getirdiği sülüğü aşı yaptırdığı koluna yapıştırması "Pes" dedirtti. Haberglobal.com.tr'ye konuşan uzmanlar, bu uygulamaların tehlikesine dikkat çekiyor.

Boş kontenjanların sebebi ne? Garanti iş, boşuna açılan bölüm, dijitale yöneliş

Üniversitelerin eskiden en gözde bölümlerinden olan mühendisliklerde, bu yıl da kontenjan boşluğu var. Tıp Fakültesi'nde ise var olan boşlukların sebebi olarak özel üniversite ücretleriyle devlet üniversitelerinde bazı yabancı öğrencilere açılan kontenjanların tercih edilmemesi gösteriliyor.

Zindelik, organik besinler ve dezenformasyon: Aşı karşıtlığında influencer etkisi!

Ne yazık ki aşı karşıtlığı Covid-19'la ortaya çıkmış bir kavram değil. Yıllardır bu yönde söylemler öne süren sözde sağlıklı ve zinde yaşam -hatta bilinen tabirle 'wellness'- guruları, Covid-19 sürecinde de global çapta oldukça etkili oluyorlar.

Tenisin yeni starı Emma Raducanu! Kaybolan AirPods, Instagram'da takipçi akını, Kraliçe'nin mesajı...

ABD Açık'ta tek kadınlar finalinde 2002 doğumlu iki raket karşılaştı, kazanan Emma Raducanu oldu. Birleşik Krallık tarihine geçen ve tenisin yeni süperstarı olmaya aday Emma; kaybettiği AirPods'u, Instagram'daki takipçi patlaması ve Kraliçe'den aldığı mesajla da yeni bir ikon olmaya aday.

Kaynak: Haber Global TV

Emma Raducanu