Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Mart 2021 Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Mart 2021 Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

8 maddede pandeminin ilk yılı!

Covid-19'un sınırlarımızdan içeri adımını attığını 11 Mart 2020'de öğrendik. Tam bir sene geride kaldı, pandemiye hala adapte olmaya çalışıyoruz. Geride kalan 365 güne baktık, hızla geçip giden kayıp yılın 'en'lerini derledik. 

6 soru 6 cevap | Evden çalışma sözleşmesi ne getirdi, ne götürdü?

Pandemiyle birlikte binlerce insan kalıcı olarak evden çalışma düzenine geçti. Yasal olarak personelini evden çalışmaya geçiren şirketler artık bir sözleşme ile koşulları belirlemek zorunda. Öğle yemeği, internet gibi masrafların durumu ne olacak? Sözleşmenin çalışan için anlamı ne?

İsteseydi çok önceden yapardı! Warren Buffett 100 milyar dolarlık adam oldu ?

Habere başlamadan önce şunu söylemek gerekiyor… İsteseydi çok daha önce başarabilirdi. Borsa sihirbazı olarak bilinen dünyanın en zengin altıncı insanı Warren Buffett, 100 milyar dolar kişisel servete ulaşan altıncı isim oldu.

ABD'de aşı olanlara buluşma izni! Yaşlıları sevindiren kararın detayları

ABD'de aşı olanlar için normalleşme günleri yaklaşıyor. İki doz aşı olan insanlar, herkesin düşük risk grubunda olması şartıyla aynı hanenin mensuplarıyla maskesiz ve mesafesiz bir araya gelebilecekler. Peki bu karar neden özellikle yaşlılarda memnuniyet yarattı. İşte detaylar...

türkiye özel haberler