Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bu kişiler, saatlerce Galata Köprüsü'nde ne yapıyor? 'Baldızımla kaynanama bile parayla satıyorum'

Galata Köprüsü'nün müdavim balıkçıları sabahın ilk saatlerinden itibaren yerlerini alıyor. Sağanak yağmura, kara, güneşe ise hiç aldırmıyorlar, saatlerce olta başında bekleyebiliyorlar. Bazıları için bu bir tutku olsa da bazıları için ekmek kapısı olabiliyor. Peki, balıkçıların motivasyonları ne?

Tarihi Kapalıçarşı'da son durum ne? | Pandemi ile ölü toprağı serilmişti...

Son 5-6 yıldır ziyaretçi sayısı giderek azalan İstanbul'un kalbi Kapalıçarşı'yı ziyaret eden turist sayısı günden güne artmakta. Günde 300 bin kişinin ziyaret ettiği çarşıda kiralar bin ila 10 bin dolar arasında değişmekte...

 Yarışmalara katılmadan duramıyorlar! 'Ben olsam şöyle yapardım diyorum ve...'

Sürekli yarışma programlarına katılan kişilerin cesaretleri hep takdir edilir. Altında yatan motivasyon ise kimilerine göre ünlü olma isteği iken kimileri içinse eğlence. 'Ben olsam şöyle yapardım' diyerek başvuranlar ise çoğunlukta. Peki, bu yarışmalara katılmak bir bağımlılık olabilir mi?

Kaynak: Web Özel

deprem Web Özel seçim