Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (08 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Yükseklerdeki tehlike | Yangında gökdelenler nasıl söndürülecek?

İstanbul ve İzmir’de yaşanan iki büyük yangından sonra gözler yüksek katlı yapılardaki risklere çevrildi. Uzmanlara göre yüksekliği 100-300 metre arasında onlarca yüksek katlı yapının olduğu İstanbul’da bu binaların dış kaplamalarına dikkat edilmesi gerekiyor.

 Düğün salonu kiralamanın maliyeti ne? Kamera, piyanist, pasta ve meşrubat

Düğün yapmanın maliyeti malum... Bu süreçte en çok masraflardan biri de düğün salonlarına gidiyor. Yemekli düğünler için fiyat veremediklerini kaydeden işletmecilerin en büyük sorunları ise genelde "halay başı kavgaları". Peki iki bayram arası düğünlerde indirim oluyor mu?

Karşı çıkan 'güvenlik', onaylayan 'yatırım' diyor | Avrupa yabancıya ev satışını tartışıyor

Avrupa Konseyi'nin oturma izni karşılığında yabancıya ev satışı konusundaki uyarısı üzerine bazı ülkeler harekete geçti. İspanya'da bu konuda bazı fikir ayrılıkları yaşanıyor. Bir kesim yabancı yatırıma ihtiyaç olduğunu dile getirirken, diğer kesim de Rusya-Ukrayna savaşına dikkat çekiyor.

Kaynak: Web Özel

deprem Web Özel seçim