Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (05 Mayıs Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (05 Mayıs Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İstanbul'da otopark: 'Yarım saate 20 TL fazla değil mi?'

İstanbul'daki en büyük sorunlardan biri trafik ve trafiği atlattıktan sonra aracınızı koyabileceğiniz bir otopark bulmak. Özel otoparklardaki ücretler ilçe ilçe farklılık gösteriyor. Peki vatandaş fiyatlarla ilgili ne düşünüyor? Otopark sahipleri duruma ne diyor?

Real Madrid yine yeniden finalde! Real'i neden kimse eleyemiyor?

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, konuğu Manchester City'yi 3-1 yendi ve 28 Mayıs'taki finalde Liverpool'un rakibi oldu. 90'a kadar maçı 1-0 geride götüren Real, son dakikada mucizeye imza attı ve finale yükseldi. Peki Real Madrid bunu nasıl başarıyor?

Ukrayna'nın yeniden inşası nasıl olacak?

Harkov, Mariupol ve Sumi gibi pek çok Ukrayna kenti Rusya'nın işgali sonrası harabeye döndü. Bu şehirler nasıl yeniden inşa edilecek? Finansman konusu nasıl çözülecek?

Yayıncılar Twitch'i neden ikinci plana attı?

İzleyici rekorları kırıp oldukça büyük paralar kazanan Twitch yayıncıları, bir süre sonra abonelerini kaybedebiliyorlar. Sabit gelirleri olmayan ve uzun saatler çalışmaktan şikayet eden yayıncılar tek tek oyun ya da PR firmaları kurmaya başladı.

Japonya'da hala bir tabuydu ama... Gençlerin dövme atılımı!

Dövmelere, Japonya'da hala bir tabu olarak bakılıyor. Toplumun genelinde bu algı yavaş da olsa değişirken gençler ise söz konusu tabuları süratle yıkıyor. Peki bu değişim nasıl oluyor? Japonya'da dövme neden hala tabu?

Kaynak: Haber Global TV