Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (04 Ocak 2023)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (04 Ocak 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Cinayette infaz sistemi nasıl işliyor? 'Canavarca hisler veya eşe karşı...'

Türkiye'de polis sorumluluk bölgelerinde geçen yıl 1468 kasten öldürme olayı meydana geldi. Cinayetin cezası müebbet. Peki infaz sisteminde bir kişi cinayet işledikten sonra kaç yıl yatıyor?

Etin de sütün de fiyatını etkiliyor... Saman fiyatları nereye gidiyor?

Et ve süt ürünleri üretim maliyetleri artıyor. Bu yükselişin nedenlerinden biri de yem olarak kullanılan saman fiyatlarının zamlanması. Bir ton samanın fiyatı 2700 liraya kadar çıkmış durumda. Peki samanın fiyatı neden bu kadar artıyor?

 İngiltere'de sağlık sistemi nasıl krize girdi? 'Ölümcül bir durum yoksa acile gitmeyin!'

İngiltere'de sağlık sistemi tam bir krize girmiş durumda. Raporlar, Ulusal Sağlık Hizmetleri'nin (NHS) tarihinin en kötü kışını geçirdiğini söylüyor. Acillerde yaşanan gecikmelerin can kayıplarına sebep olabileceği ifade edilirken oklar hükümete döndü. Peki krizin sebebi ne?

 Derbiye moralli gidiyor

Fenerbahçe üst üste ikinci maçını kazanarak hem derbi öncesi moral buldu hem de baskıyı Galatasaray’ın üzerine atarak çıktı Antalya’dan.

 İlk işi silahlanma ve Amazon... | Lula nasıl bir Brezilya devraldı?

Brezilya'da son yıllarda artan silahlı suç çeteleri, bireysel silahlanma konusunda da ciddi tartışmalar doğmasına neden oluyor. Yeni göreve gelen Devlet Başkanı Lula'yı başta bireysel silahlanma olmak üzere, çevre, ekonomi, demokrasi ve eğitim gibi alanlarda zorlu görevler bekliyor.

Web Özel