Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (04 Mayıs 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (04 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Boş konut tartışması: Kiraları aşağı çeker mi?

Fahiş konut kiraları karşısında çözüm senaryoları gündeme gelmeye devam ediyor. Emlak piyasasında vatandaşa nefes aldıracağı öne sürülen önerilerden biri ise 3 büyük kentteki boş konutların değerlendirilmesi. Fakat boş konut sayısında bir kafa karışıklığı mevcut. 

Beğenileri görmek için sürekli sayfayı yenileyenler! Önce paylaşıyor sonra stres başlıyor...

Sosyal medya platformlarında yaptığımız paylaşımları kontrol etmeden duramıyoruz. Bazen paylaşımımıza kimin yorum yaptığını ya da kaç beğeni geldiğini görmek için sayfayı sürekli yeniliyoruz. Bu duygu bir süre sonra kaygıya dönüşüyor. Peki bu kaygı normal mi ve bu endişenin ardında neler yatıyor? 

104 milyonu aştı... Kredi kartı kullanımı neden artıyor?

Kredi kartı adedi 104 milyonu aştı. Uzmanlar kolay ulaşılabilmesi ve enflasyondaki artış nedeniyle kredi kartı sayısının giderek yükseldiğini belirtiyor ancak kartın kullanımı konusunda da vatandaşları uyarıyorlar.