Haber Global Seçim 2024 Özel Yayını

Haber Global 31 Mart Yerel Seçimleri

Türkiye’nin yerel seçim yarışı tecrübeli habercilerin sunumu, uzman isimlerin analizleri ve anlaşılır grafiklerle 31 Mart Pazar günü Haber Global’de.

Haber Global'de Seçim 2024 Özel Yayını, Saynur Tezel ve Salih Nayman’ın sunumuyla saat 17.00’den itibaren başlayacak.

Saat 22.00’den itibaren Hilal Özdemir ve Salih Nayman, saat 01.00’den itibaren Sümeyye Yılancı ve Serhan Başbahçıvan seçim özel yayınını sunacak.

81 il, 922 ilçeden anlık sonuçlar, karşılaştırmalı veriler, açıklayıcı ve anlaşılır grafikler, alanında uzman konukların detaylı analizleri ve canlı bağlantılarla dakika dakika ekrana taşınacak.

Haber Global Seçim 2024 Özel Yayını - Resim : 1

Konusunda uzman konuklar

Haber Global ekranlarında Seçim 2024 Özel Yayını boyunca, Eski Devlet Bakanı Masum Türker, Akşam Gazetesi Yazarı Serkan Fıçıcı, Hukukçu Onur İste, Gazeteci Metehan Demir, Siyasal İletişimci Nur Tuğba Aktay, Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP 26. Dönem Milletvekili Dr. Dursun Çiçek, Buket Aydın, Gazeteci Çağlar Cilara, Eski İstanbul Barosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu ve TürkMedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel gibi çok sayıda değerli ve tecrübeli gazeteci, yazar, siyasetçi ve konusunda uzman konuklarla seçim sonuçları analiz edilecek. 

Seçimin nabzı canlı bağlantılarla dakika dakika Haber Global’de

Emre Karaca AK Parti’den, Saliha Çolak CHP’den, Sercan Bilgi MHP’den, Saadet Çelikçi İYİ Parti’den, Enes Geyik Yüksek Seçim Kurulu’ndan, Batuhan Pozut Hatay’dan, Cihat Emre Timur İzmir’den, Rabia Sözcü Antalya’dan, Murat Karataş, Esma Murat, Mehmet Altunışık, Batuhan Topal İstanbul’dan, Sıla Ercivan Ankara’dan son gelişmeleri sıcağı sıcağına, yeni bilgileri en hızlı, doğru ve tarafsız biçimde canlı bağlantılarla anlatacak. Seçimin nabzı an be an Haber Global ekranlarında tutulacak.

Anlık Sonuçlar Haberglobal.com.tr’de

 Türkiye'nin yerel seçimi, dakika dakika, il il, tüm seçim çevrelerinden en doğru ve anlık sonuçlarla HaberGlobal.com.tr adresinden takip edilebilecek. Sandık başında yaşanan en sıcak gelişmeler, siyasi partilerden ve belediye başkanı adaylarından ilk tepkiler, siyasilerin ve uzmanların görüşleri, analizler, ekonomi çevrelerinin yorumları, Türkiye'nin dört bir yanından gelen son dakika haberleriyle https://haberglobal.com.tr/31-mart-2024-yerel-secim-sonuclari sayfasından takip edilebilecek. Haber Global'in Instagram hesabından haritalı ve grafikli anlatımlar ile seçimle ilgili bilgiler aktarılacak.

x.com, instagram.com, tiktok.com, facebook.com’dan @haberglobal’i ve seçimle ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. youtube.com/HaberGlobal sayfasından, seçimle ilgili özel videoları ve Haber Global Seçim Özel Yayınını canlı olarak izleyebilirsiniz.

Haber Global her zaman yanınızda

Haber Global, ekranında sadece Türkiye’den ve dünyadan haberler değil, sokağın, insanların ve siyasal gündemin nabzı tutulup; doğru isimlerle doğru noktalara odaklanan haber tartışma programları, ekonomi ve spor bültenleri, teknoloji, sanat, magazin, haber programları ve belgeseller yayınlanmaktadır.

haberglobal.com.tr web sitesinden gündemdeki son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel haberler, ekonomi, spor, teknoloji ve hava durumunun yanı sıra HaberGlobal.com.tr ekibinin hazırladığı fark yaratan özel haberlere de erişebilirsiniz.

Haber Global’i; Digiturk 47. kanal, D-Smart 42. kanal, Tivibu 46. kanal, TV+ 59. kanal, Kablo TV; 71. kanal (HD) ve 910. kanal (SD), Türksat 3A (HD), Türksat 4A (SD)’dan seyredebilirsiniz.

youtube.com/HaberGlobal sayfasından, 7/24 Haber Global canlı yayınını izleyebilirsiniz.

youtube.com, x.com, instagram.com, tiktok.com, facebook.com, linkedin.com’dan @haberglobal’i takip edebilirsiniz. Apple Store ve Google Play’den Haber Global (HIG) uygulamasını indirebilirsiniz.