Haber Global'in kanal ve frekans bilgileri

Haber Global'in kanal ve frekans bilgileri

Haber Global'in SD yayına geçmesiyle izlenebildiği ağlar genişledi. Tüm Avrupa'dan izlenebilen Haber Global, yeni Digiturk, D-Smart, Tivibu, Kablo TV, Türksat 3A ve Türksat 4A kanal ve frekans bilgileriyle yayınına devam ediyor. Artık TV Plus'ta da var

24 Eylül 2018'de yayın hayatına başlayan Haber Global televizyonu her geçen gün daha fazla izleyiciye ulaşmak için çalışmalarına ve yayınına devam ediyor. Son günlerde sosyal medyada ve arama motorlarında sıkça karşılaşılan "Haber Global kapandı mı", "Haber Global'i neden izleyemiyorum" sorularının cevabı aslında bu çalışmalarda saklı.

Yayın hayatına HD başlayan Haber Global televizyonunun SD yayına geçmesiyle birlikte kanal ve frekans bilgileri de değişti. Yayın hayatına başladığından bu yana Haber Global televizyonunu takip eden izleyicilerin uydu yayınlarında, Digiturk, D-Smart, Tivibu vb dijital yayın platformlarında karşılaştığı "Sinyal seviyesi düşük", "Kanal bulunamadı", "Haber Global Digiturk'te yok", "D-Smart'ta kaçıncı kanalda", "Kablolu'da hangi kanalda" gibi mesajlara sebep olan da aslında bu kanal ve frekans değişiklikleri.

SD yayına geçilmesiyle birlikte tüm Avrupa'da izlenebilir hale gelen Haber Global televizyonu izlenme ağını genişleten yeni parametreleriyle yayınına ve Türkiye gündemini belirlemeye devam ediyor.

KABLO TV, DİGİTURK, D-SMART, TİVİBU PLATFORMLARINDA HABER GLOBAL NASIL İZLENİR?

Haber Global televizyonu yayın hayatına başladığından bu yana Digiturk 47. kanaldan yayınına devam ediyor. D-Smart'ta başlangıçta 53. kanalda yer alan Haber Global televizyonu SD yayına geçilmesinin ardından artık D-Smart 42. kanalda yayını sürdürüyor. Tivibu izleyicileri ise Haber Global televizyonunun yayınlarına Tivibu 46. kanaldan ulaşabiliyor.

Kablo TV'de ise Haber Global 71. kanalda bulunuyor. Haber Global SD yayını ise Kablo TV 910. sırada yer alıyor.

Kablo TV temel pakette birçok ilde yayın devam ederken, Kablo TV kutusu olan kullanıcıların kanal güncellemeleri otomatik olarak yapılacak. 

Kablo TV kartı olanlar ise Kablo TV tarafından bilgi mesajı ile yönlendirilecek. 

Haber Global, 700 bin kullanıcısı olan Turkcell TV+'ta (TV Plus) artık 46. kanalda yayınına devam ediyor.

Turkcell TV+ uygulamasında Haber Global'i takip etmek isteyen izleyicilerin yapması gereken ise oldukça basit: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ana sayfanın sağ alt tarafında bulunan TV bölümünden Kanallar kısmına tıklayarak tüm kanalların logolarının olduğu sayfaya gidilebiliyor. Haber Global logosunun üstüne tıklayarak yayın akışımıza ve program bilgilerimize ulaşılabiliyor. 

Haber Global'in kanal ve frekans bilgileri - Resim : 1

Sağ alttaki TV ikonuna tıklayınız.

Haber Global'in kanal ve frekans bilgileri - Resim : 2

Kanallar sekmesine tıklayınız.

Haber Global'in kanal ve frekans bilgileri - Resim : 3

Haber Global logosunun üstüne tıklayınız.

Haber Global'in kanal ve frekans bilgileri - Resim : 4

 

Haber Global'in Türksat 3A uydusunda yayın parametreleri;

Türksat 3A (HD) Frekans : 12685 MHz

Symbol Rate : 27500

Fec : 2/3

Pol : H (Yatay)

Haber Global'in Türksat 4A uydusunda yayın parametreleri;

Türksat 4A (SD) Frekans : 12379 MHz

Symbol Rate : 27500

Fec : 3/4

Pol : V (Dikey)

Haber Global frekans bilgileri