Haber Global deneyimli sunucu Salih Nayman’ı transfer etti! Ana Haber, Salih Nayman'a emanet…

Haber Global
Haber Global deneyimli sunucu Salih Nayman’ı transfer etti! Ana Haber, Salih Nayman'a emanet…

5 Haziran Pazartesi gününden itibaren Salih Nayman Haber Global’de, hafta içi her gün saat 19.00’da Ana Haber bültenini sunmaya başlayacak.

Salih Nayman, “Ana haber tam da isminde olduğu gibi bütün bültenlerin ve haberlerin en önemlisi. Saatinden ötürü hem televizyon izleyicisinin en yoğun olduğu saatlerin başlangıcı, hem de izleyicinin günün yorgunluğunu atmaya çalıştığı en değerli vakitler. O yüzden zaman kaybı olmadan, kısıtlı süreyi en fazla bilgi ile doldurmanın gerektiği bir bülten. Şimdiye kadar Haber Global’in bu anlamda oluşturduğu güçlü deneyime yeni bakış açıları eklemek amacımız olacak. İzleyici Haber Global Ana Haberi izlediğinde hem dinlenecek hem siyaset ve diplomasiye dair doyurucu bilgiler alacak. Hayatın hızını yakalayacağı özel bölümlerle yaşamın ana kodlarından da kopmayacak. Bütün gün haber merkezinin verdiği emeğin yansıması olacak. Doğru, güvenilir ve doyurucu bir bülten için herkes emeğini ortaya koyacak.” dedi.

Nayman, Ana Haber bültenlerinin yanı sıra, haftada iki akşam gündemin nabzını Neden? programında tutacak. Programda, gündem belirleyen konuklar ağırlanacak.

Salih Nayman, Türkiye’nin son dönemdeki Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı askeri harekatlarının hepsini bölgeden sundu. 10 ili etkileyen son deprem felaketini iki hafta boyunca Hatay’dan an be an aktardı. Türkiye’nin kaderini belirleyen; 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi, 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi, 16 Nisan 2017 Anayasa Değişikliği Halkoylaması, 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Seçimi gibi pek çok seçimi canlı yayında sundu. Türkiye ve dünyadaki birçok gelişmeyi canlı bağlantılar ve uzman konuklarla ekrana taşıdı.

Haber Global deneyimli sunucu Salih Nayman’ı transfer etti! Ana Haber, Salih Nayman'a emanet… - Resim : 1

Salih Nayman Hakkında:

1978 yılında, Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Erzincan’da tamamladı.

Lise ve üniversite hayatı ise Ankara’da geçti. 1997 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde okumaya başladı.

İş hayatı da okul hayatıyla birlikte başladı. Radyo Altınokta ilk haber spikerliği deneyimiydi. Ardından Tesk Fm ve Capital Radio’da haber spikerliği yaptı. Işık TV’de “Köşe” isimli haber programını hazırlayıp sundu. Askerlik görevinden sonra ise Cine 5’te muhabirliğe başladı.

Kanal D Haber, Kanal 1 ve Haber Türk televizyonlarında muhabir olarak görev aldı. 2009 yılında Haber Türk İstanbul büroya geçti ve haber spikerliği görevini üstlendi. Aynı yıl Turkuvaz Medya’ya transfer oldu. 2 yıl ATV Haber’de seslendirme yaptı. A Haber’in kurulumuyla birlikte birçok kuşakta haber bülteni sundu.

Tartışma programı yönetti. Bir süre ATV “Kahvaltı Haberleri”nde görev aldı. Son 8 yıl Akşam Ajansı’nı sundu.                                                                                                                             

2014 yılından beri Merve Nayman ile evli olan Salih Nayman’ın Alp adında bir oğlu ve barınaktan sahiplendikleri Üzüm adında bir de kızı var.

Kaynak: Haber Global TV

Salih Nayman Haber Global ana haber