Haber Global 3 yaşında

Haber Global
Haber Global 3 yaşında

24 Eylül 2018 tarihinde haberciliğe yeni bir soluk getirmek için yayın hayatına başlayan Haber Global 3. yaşını kutluyor.

Haber Global , insanı merkeze koyan, dertleri değil çözümleri gösteren, insan odaklı, sosyal habercilik anlayışıyla, Türkiye’nin en iyi haber kanalı ve Türkiye’nin özgür sesi olmayı hedefleyerek kuruldu.

Haber Global ’in 3. yaşı ile ilgili Genel Yayın Yönetmeni Tuba Atav Haber Global 3. yaşını doldururken doğru ve tarafsız haberciliğinden ödün vermeden güçlenerek büyüdüğünü belirtti. Ekibimize yeni katılan isimlerle kısa zamanda Türkiye’nin önemli ve etkin haber kanalları arasındaki yerimizi aldık diyen Atav, Haber Global izleyicilerinin teveccühünü karşılıksız bırakmamak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Haber Global ekranında sadece Türkiye’den ve dünyadan haberler değil, sokağın, insanların ve siyasal gündemin nabzı tutulup; doğru isimlerle doğru noktalara odaklanan haber bültenleri, haber tartışma programları, ekonomi ve spor bültenleri, talk showlar ve lifestyle programlar yayınlanıyor.

Haber Global’in hafta içi her gün yayınlanan haber programlarında;

·         06.00’da Nevra Öner ile Türkiye’de Sabah

·         09.00’da Buket Güler ile Yeni Gün

·         12.00’de Senem Toluay Ilgaz ile Gündem

·         15.00’de Saynur Tezel ile Günün Nabzı

·         18.00’de Erhan Ertürk ile Ana Haber

·         00.00’da Gözde Şeker ile Gece Ajansı

·         Sinem Danacı ve Kardelen Dönmez ile Gece Haberleri

·         Hafta sonu bültenlerinde ise Elif Özkul, Serap Belovacıklı

günün en sıcak tartışmalarını, Ankara kulislerindeki son gelişmeleri, Türkiye’de ve dünyada öne çıkan başlıkları ekrana getiriyor.

Haber Global tartışma programlarında; 

·         Pazartesi 20.30’da Senem Toluay Ilgaz ile Neden?

·         Çarşamba 20.30’da Saynur Tezel ile Kayıt Altında

·         Perşembe 20.30’da Buket Güler ile Mesele

·         Cuma 21.00’de Erhan Ertürk ile Müzakere

Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan meseleleri, Haber Global’in deneyimli habercileri tarafından konunun uzmanı ve günün öne çıkan isimleriyle değerlendiriliyor.

Ekonomideki son gelişmeler, para piyasalarındaki son durum, borsanın gündemi ve kurlardaki değişiklikler hafta içi her gün Ekonomi Müdürü Murat Üzel ve İlke Canpolat’ın sunumuyla ekonomi bültenleri ile ekrana geliyor.

Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul ve Fatih Demirkol’un hafta içi her gün sunduğu spor bültenlerinde, spor dünyasında yaşanan son dakika gelişmeler, spor haberleri, transferler, takım kadroları, fikstürler ve puan durumları ekrana geliyor.

Ortadoğu'dan Avrupa'ya, Asya'dan Amerika'ya kadar dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler, uluslararası politikanın gündemi Haber Global Dış Haber Müdürü Süheyla Demir'in sunduğu ‘’Dış Hatlar’’ ile her cuma 20.30’da.

Haber Global programlarında; 

·         Salı 20.30’da Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum

·         Yakında Buket Aydın ile Tarafını Seç

·         Cuma Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı ve cumartesi Uykusuzlar Kulübü

·         Cumartesi 17.45’te Narmin Balayeva ile Sanat Durağı

·         Cumartesi 00.00’da Ekin Olcayto ile Başka Şeyler

·         Pazar 11.15’te Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim

·         Pazar 21.00’de Benan Kepsutlu ile Ajanda

·         Pazar 23.00’de Onur Tuğrul ile Kontra Pazar

Bilimden sanata, ekonomiden psikolojiye, sağlıktan spora kadar birçok konunun tartışılıp değerlendirildiği Haber Global programlarında ise tecrübeli ekran yüzleri birbirinden değerli ve alanında uzman konukları Haber Global ekranında ağırlıyor.

Haber Global