Gazeteci Çağlar Cilara'dan flaş Kılıçdaroğlu-İmamoğlu kulisi! 'Bende bazı bilgiler var' deyip açıkladı

Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu İBB CHP

CHP'de değişim ve kurultay tartışmaları sürerken dün Ankara'da önemli bir zirve gerçekleşti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel Tesislerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Görüşme sonrasına ilişkin kulis bilgilerini 'Bende bazı bilgiler var' diyerek açıkladı.

Gazeteci Çağlar Cilara Haber Global canlı yayınında, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu görüşmesine ilişkin kulis bilgilerini aktardı.

''Ben de bazı kulisler var, CHP'de çalkantı sürüyor. Benim topladığım bilgiler ışığında hem İmamoğlu hem de CHP Büyükşehir Belediye Başkanları yerel seçimlerde büyük endişeler yaşıyorlar.

İmamoğlu'nun üzerinde iki büyük dava var bu engel olarak görülebilir ve öncelikle bunları atlatması gerekir. Bana gelen bilgide İmamoğlu, Kılıçdaroğlu desteği ile gürültüsüz aday olmak istiyor.

Kapalı kutu ilerleyen bir süreç var ama ağırlıklı görüş, farklı CHP'li isimlerde, Ekrem İmamoğlu'nun uzlaşma yoluyla genel başkan adayı olmak istediği yönünde. Yani genel merkezle kavga ederek çatışarak ilerlemek istemiyor.

CHP'li belediye üyeleri de değişim olmadığı sürece, yerel seçimlerde belediyelerin kaybetme riskini göz önünde bulunduruyorlar.''

Gazeteci Çağlar Cilara'dan flaş Kılıçdaroğlu-İmamoğlu kulisi! 'Bende bazı bilgiler var' deyip açıkladı - Resim : 1
Ahlatlıbel'deki görüşmeye ilişkin ortaya çıkan bir karede, Kılıçdaroğlu'nun elleri arkada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu dinlemesi dikkat çekti. 

Kaynak: Haber Global TV

Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu CHP CHP kulis Ankara Ahlatlıbel CHP değişim