Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren damat teslim oldu

Adana Gündem haberleri
Eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren damat teslim oldu

Adana'da eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp, kayınpederini yaralayan Suriye asıllı Türk vatandaşı Özgür Durmuş, teslim oldu. Hastanede tedavisi süren kayınpederAbdo Baba'nın da hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Kan donduran olay, saat 01.00 sıralarında Seyhan ilçesi Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Alkol bağımlısı Özgür Durmuş'un, şiddet uygulayıp, ilgilenmediği 6 çocuğu 'Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Bu nedenle eşi İptahal Baba ile arası açılan Durmuş, kayınpederi Abdo Baba, kayınvalidesi İnayet Hellah ve engelli kayınbiraderi Yahya Baba ile tartıştı.

Duruma öfkelenip mutfaktan aldığı bıçakla eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderinin boğazını kesen Durmuş, polise haber verdikten sonra olay yerinden kaçtı.

Adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, İnayet Hellah'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralıları ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan İptahal Baba da doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

KAYINBİRADER DE ÖLDÜ

Durmuş, tarafından boğazı kesilen engelli Yahya Baba da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Durmuş’un, hastanede tedavisi süren kayınpederi Abdo Baba'nın da hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. 

İptahal Baba ile annesi İnayet Hellah'ın cansız bedenleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Otopsileri sonrası yakınlarının aldığı cenazeler, Küçükoba Mezarlığı'nda defnedildi.

Olaydan sonra emniyete gidip teslim olan Özgür Durmuş'un ise sorgusunun sürdüğü bildirildi. 

Kaynak: DHA

Adana seyhan ilçesi kan donduran olay