Erdoğan: Tek bir fire bile vermeden sandığa gitmenizi bekliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika Gündem haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep mitinginde konuştu. Erdoğan, "Tek bir fire bile vermeden sandığa gitmenizi bekliyorum. Bizim asıl rakibimiz CHP Genel Başkanı değil rehavettir, zafer sarhoşluğudur." dedi.

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep mitinginde konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

- Sevgili Gaziantepliler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biliyorsunuz Gaziantep'in bizim gönlümüzdeki yeri her zaman farklı olmuştur. Depremlerin ardından diğer şehirlerimiz gibi Gaziantep'i de hiç yalnız bırakmadık. 1 ay önce Nurdağı'nda köy evlerinin teslim törenlerine katıldık. Gaziantep ne muhteşemsin, çok güçlüsün. Haftaya pazar Bay Bay Kemal'i emekli ediyor musunuz? Gaziantep bunu yapar, ben inanıyorum. 

"Dimdik ayaktayım"

- Orta hasarlı binaları da kalıcı konut projelerine dahil ettik. Dimdik ayaktayım. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Bu kadar kısa sürede enkazlarını kaldırıp şehirlerini yeniden inşaya başlayan bir başka ülke yoktur. Hedefimiz 650 bin yeni konut yaparak şehirlerimizi süratle ayağa kaldırmaktır. Evi ve iş yeri depremde hasar gören vatandaşlarımızın tamamını yeni yuvaları ve ekmek teknelerine kavuşturana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Her birinin hakkı, hukuku ve geleceği, bizim teminatımız altındadır. 

"Şu anda alanda 100 bin kişi var"

- 50 bin insanımızı kaybettik, 100 bini aşkın yaralımız vardı. Afetin ilk günlerinde yaşanan aksiliklere rağmen milletimiz devletine güvenmiş, birbirine kenetlenmiştir. Şu anda alanda 100 bin kişi var. Gaziantep böyle işte. Ben inanıyorum ki haftaya pazar Gaziantep'ten çok farklı bir ses sandıklara gelecek. 

"Tek bir fire bile vermeden sandığa gitmenizi bekliyorum"

- Tek bir fire bile vermeden sandığa gitmenizi bekliyorum. Bütün dost, ahbap, yakınlarınızı sandığa götürmeniz lazım. Bizim asıl rakibimiz CHP Genel Başkanı değil rehavettir, zafer sarhoşluğudur. Gümbür gümbür zafere koşacağız.

"Şimdi de gözlerini depremzede vatandaşlarımıza diktiler"

- Bu zat 15 seçim kaybetti, inşallah pazar günü  de yeni bir kayıpla karşı karşıya olacak. Seçim sonrası bizi en çok yaralayan husus, çok küçük bir oy farkıyla ikinci tura kalmamız değil, CHP tarafının sandıktaki kaybının hıncını depremzede vatandaşlarımızdan çıkarmaya çalışmasıdır. Ne diyor, bir daha size yardım göndermeyeceğiz diyor. Bay Bay Kemal gerek yok, ihtiyacımız da yok. Şimdi de gözlerini depremzede vatandaşlarımıza diktiler. Depremzede kardeşlerimiz her şeyin farkında. Kaldığı yerden çıkartılan vatandaşımız varsa hemen valiliklere, kaymakamlıklara başvursun. Kendilerine hemen kalacak yer tahsis edilecektir. Hatay'da deprem çadırlarının suyunu kestiler. Biz bize yeteriz. Rabbim kimseyi bunlara muhtaç etmesin. 

"LGBT'cilerden bu millete fayda olmaz"

- Bu CHP LGBT'ci mi? HDP, İYİ Parti LGBT'ci mi? Yanındaki o yavrular da LGBT'ci mi? LGBT Cumhur İttifakı'na sızabilir mi? İşte aramızdaki fark bu. LGBT'cilerden bu millete fayda olmaz. Biz ailenin kutsiyetine inanan bir milletiz. Güçlü aile güçlü milleti doğurur.

"Sırf açgözlülükten kira artışı yapanların ümüğünü sıkacağız"

- Biz 21 yıldır bu ülkede sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık, boşuna konuşmuyoruz. Elbette hala çözmemiz gereken sıkıntılar var. Fiyat artışları bu sıkıntıların başında geliyor. Bilhassa konut fiyatları ve kiralar can sıkıcı yerlere geldi. Bu yükselişi tetikleyen birçok sebep olduğunu biliyoruz. Sırf açgözlülükten kira artışı yapanların ümüğünü sıkacağız. 

- Yurt dışındaki kardeşlerime sesleniyorum, sandıklara sahip çıkın. Yurt dışından gelecek oylar buranın kaderini farklı değiştirecektir. 

Ayrıntılar geliyor... 

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep son dakika