Erdoğan, rakip olarak Kılıçdaroğlu'nu görmek ister mi? sorusuna cevap verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT ortak yayınında kendisine sorulan, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rakip görmek ister mi?'' sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rakip görmek ister mi?'' sorusuna cevap verdi. ''Bunlar bizi enterese etmez, biz işimize bakalım. Kemal bey biliyorsunuz, İstanbul'a Belediye Başkanı adayı olmuştu. Kağıthane'nin yolunu şaşırdı. Kağıttepe dedi. Ankara'da da nüfus kağıdını kaybetmişti. Oyunu kullanamadı, ne demek istediğimi anlayın.'' açıklamalarında bulundu.

ERDOĞAN'DAN 6'LI MASA ELEŞTİRİSİ

Erdoğan sözlerine 6'lı masa eleştirisi ile devam etti, ''Masadakilerin işi gücü yalan, dolan, fitne, bölücülük. Ve ortak noktaları siyasetçilik oynamaktan zevk almaları, kolay oynatılan kukla olmaları ve terör örgütlerinin savunucuları olmaları. Hepsi de terör örgütlerini savunuyor. Şu anda ortaklıklarını açıklayamadıkları partinin de terör örgütüyle ilişkileri ortada.

Millet, zillet ne derseniz deyin adına bu ittifak ne yapar kimi çıkarır, bu bizi pek ilgilendirmiyor. Kendimizden sorumluyuz Masanın altında ayrı masanın üstünde ayrı hesaplar dönüyor. Böyle bir masadan memleket hayrına bir şey beklemek mümkün değil. Kaldı ki zaten ismi üzerinde durulacak kim var ki bilemem'' dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Adayı 6'lı Masa