Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması: İki Angaralı olarak çok iş yapacağız

Sözcü
Erdal Beşikçioğlu CHP Ankara Mansur Yavaş
Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması: İki Angaralı olarak çok iş yapacağız

CHP’den Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen sanatçı Erdal Beşikçioğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş için “Mansur Başkan benim için çok önemli bir yerde. İki Angaralı olarak çok iş yapacağız” dedi.

CHP’nin Ankara’nın Etimesgut ilçesinden aday gösterdiği sanatçı Erdal Beşikçioğlu seçim startı verdi. Ankara sokaklarında seçmenleri ile bir araya gelen Beşikçioğlu, canlandırdığı  karakterlerdeki gibi “Adalet ve vicdanı temsil edeceğini’’ söyledi. ABB Başkanı Mansur Yavaş için de “Aramızda hiçbir sorun yok, iki Angaralı olarak çok iş yapacağız, o bambaşka bir dünyadır…” dedi. 

"TEKLİFE KAYITISIZ KALAMADIM"

Beşikçioğlu açıklamasında "Teklifi Genel Başkan Özgür Özel yaptı ve kayıtsız kalamadım. Bu bir takım oyunu. İl örgütüyle birlikte başaracağız. Hedefim gençler için çalışmak… Vatandaş olarak sorunları yaşıyorum, görüyorum. Herkesi kucaklayan biri olarak çözüme katkı sağlamak istiyorum. Teklif geldikten sonra aileme dostlarıma danıştım, kararı hep birlikte aldık. Bir başka alanda da elimi taşın altına sokmam gerektiğine inandım." ifadesini kullandı.

NEDEN ETİMESGUT?

Beşikçioğlu'nun açıklamaları şöyle: 

Etimesgut’tan aday gösterilmemin sebebi gençler. 35 yaşında genç anne, babalar, tek çocuklu bir yapı var. Bekarlıktan, evliliğe, anne ve baba olgusuna geçtiğinizde hayat zorluyor. Gençlerin abisi olarak yola çıktım. Emeğin, alın terinin ne manaya geldiğini ne büyük değer olduğunu çok iyi bilenlerdenim.