Ekrem İmamoğlu viral olan fotoğraflardan, kendisine benzeyeni seçti: Stüdyo gülme krizine girdi

Viral videolar Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan YouTube

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Komedi Festivali'nin açılış programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ali Sunal'ın sunduğu 'Komik Sor' isimli programa konuk oldu. Ortaya güldüren anların çıktığı renkli programda İmamoğlu kendisine en çok benzeyen kişileri seçti.

İstanbul Komedi Festivali'nin açılış programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, programı 'Türkiye'nin komedi başkenti İstanbul'da, değerli sanatçımız Ali Sunal ile birlikte, bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Komedi Festivali'nin açılışını gerçekleştirdik. Bu festival İstanbul'a çok yakışacak.' notuyla paylaştı.

'Komik Sor' programında Ali Sunal'ın sorularını yanıtlayan İBB Başkanı İmamoğlu'na kendisine en çok benzeyen kişilerin fotoğrafları ve sosyal medyada yer alan halleri gösterildi. O dakikalarda kendine en benzeyen kişiyi seçmeye çalışan İmamoğlu, Restoran çalışanının olduğu fotoğrafı 'Bu en makul olanı' diyerek seçti.

Programda kahkahalar havada uçuşurken, Ekrem İmamoğlu, bir dönem sosyal medyada gündem olan kendisine benzeyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aşı yapan bir hekim görseli için  'Defalarca baktım, ben miyim acaba diye, saç rengi aynı saç kesimi aynı. Ben yapsam da öyle itinalı yapardım' dedi.

Sosyal medyadan ve seyirciler arasından gelen komik soruları da yanıtlayan Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programın tamamı kendi Youtube sayfasında yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Ekrem İmamoğlu Ali Sunal İstanbul Komedi Festivali BKM