Ekrem İmamoğlu - Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası bomba iddia: Baba-oğul ilişkisi sona erdi ve...

Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu CHP
Ekrem İmamoğlu - Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası bomba iddia: Baba-oğul ilişkisi sona erdi ve...

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferinin ardından, eleştiri okları muhalefete ve Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yöneldi. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "değişim" vurgusu büyük yankı uyandırdı.

FATİH PORTAKAL'DAN BOMBA İDDİA

İddialara göre İmamoğlu'nun parti genel başkanlığı için aday olacağı konuşulurken, Sözcü TV'de Ana Haber programını sunan Fatih Portakal, kulis bilgilerini paylaştı.

Portakal, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki baba-oğul ilişkisinin sona erdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında sabah kahvaltısı sonrası ipler atılmış durumda. Baba-oğul ilişkisi sona erdi. Ekim ayında bir kurultay bekleniyor. İmamoğlu bayrak açabilir ve Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkabilir. Ancak Kılıçdaroğlu, delege yapısını uzun yıllardır konsolide ettiği için kazanması zor bir ihtimal. İmamoğlu, parti içinde bir devrim gerçekleştirebilir mi? Burada örgütün kontrolünü elinde tutan bir genel başkandan bahsediyoruz."

"BAŞKA BİR İHTİMAL DE VAR..."

Portakal, "Başka bir ihtimal de İmamoğlu'nun parti kurma çalışmaları. Bu konuda hesaplar yapıldığı söyleniyor" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Siz seçimlere katılıp, 'Yıllardır bu koltukta oturuyor' diye suçladığınız kişiyi gönderemiyorsunuz, kazanamıyorsunuz, CHP'nin koltuğunda oturmaya devam ediyorsunuz. Size umut bağlamış insanlardan bile özür dilemiyorsunuz, 'Sizi yüz üstü bıraktım' diye. Ama muhalefetin koltuğunda oturmaya devam ediyorsunuz. Can Atalay'ın hakkını savunacağım' diyorsunuz. Siz daha bizim oyumuzun hakkını savunamıyorsunuz. Artık kimse size inanmaz. Tatlı dilinizle yürüttünüz, sevgi dilini kullandınız. Ama artık gitme zamanı geldi. Değişim şart. Ancak Kılıçdaroğlu'nun gitmesini tahmin etmiyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal Kemal Kılıçdaroğlu