Eğitime ara verilen Düzce'de, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak

düzce Son depremler Deprem
Eğitime ara verilen Düzce'de, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Depremin ardından ilde eğitime 2 gün ara verilirken, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Depremin ardından, Düzce'de eğitime iki gün ara verildi, kamuda çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak. 

EĞİTİME ARA VERİLDİ

Merkez üssü Düzce’nin Gölkaya ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Vali Atay açıklamasında, “İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 24 Kasım 2022 tarihinde eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca Kamuda çalışan engelli ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verdi.

VALİDEN İKİNCİ AÇIKLAMA: OKULLAR, CUMA GÜNÜ DE TATİL EDİLDİ

Düzce Valisi Atay, yaptığı ikinci açıklamada deprem nedeniyle okulların cuma günü de tatil edildiğini açıkladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, okulların ilde 24-25 Kasım tarihlerinde olmak üzere iki gün tatil edildiğini belirterek "Pazartesi okullarımızda görüşmek üzere." dedi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama okullarda eğitim ve öğretimin 24-25 Kasım olmak üzere iki gün süreyle tatil ediğini duyurdu. Vali Atay, yaptığı paylaşımda, “Değerli hemşerilerimiz, İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 24 Kasım 2022 tarihinde eğitim - öğretime bir (1) gün ara verilmiştir. Ayrıca Kamuda çalışan engelli ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır. Sevgili öğrenciler okullarımız cuma günü de tatil yaptık. Pazartesi okullarımızda görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

Düzce gölyaka deprem son depremler gölyaka