Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajını okudu

Recep Tayyip Erdoğan

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, mesajını okudu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'de düzenlenen resmi törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bakanlar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile kuvvet komutanları, yüksek yargı üyeleri ve askeri personel katıldı.

Devlet erkanı Aslanlı Yol'daki yürüyüşün ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

Heyet, buradaki törenin ardından Misak-ı Milli kulesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajını okudu.

Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajını okudu - Resim : 1

"ORTAK GELECEĞE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Erdoğan'ın mesajı: 

Bu özel günde bir kez daha huzurundayız. Zat-ı alinizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmetle yadediyoruz. Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti'i ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, ekonomiden sağlığa her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar kararlılığımızı daha da artırmaktadır. 

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber Devlet erkanı Anıtkabir'de