Deprem bölgesinde olan oyuncu Alper Kul isyan etti: Yanıltıcı bilgiler atmayın!

Kahramanmaraş Depremi Deprem

Oyuncu Alper Kul da pek çok ünlü isim gibi soluğu deprem bölgesinde aldı. Kurtarma ekipleriyle birlikte bir ses duymak için büyük çaba harcayan Kul, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gelen yanıltıcı yardım çağrılarına isyan etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sonra vatandaşlar seferber olup yardım gönderirken, binlerce kişi de gönüllü olarak çalışmalara katılmak için bölgeye gidiyor. Deprem sonrası Kahramanmaraş’a giderek, SAR Arama Kurtarma ekibiyle kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan oyuncu Alper Kul, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gelen yanıltıcı yardım çağrılarına isyan etti.

Deprem bölgesinde olan oyuncu Alper Kul isyan etti: Yanıltıcı bilgiler atmayın! - Resim : 1

Alper Kul paylaşımında, "Güzel haberler de geliyor. Neredeyse hemen hemen her enkazın başında bir arama kurtarma ekibi çalışıyor. Çok güzel haberler de geliyor, az önce bu arkadan bir baba ve kızı kurtarıldı. Hala bakın kaçıncı gün ama umudumuzu yitirmeyelim, herkes çalışıyor. İnşallah bu yaraları da atlatacağız. Gelen ihbarları değerlendirmeye çalışıyorlar, ama çoğu aldatmaya yönelik oluyor. Lütfen yanıltıcı bilgiler atmayın" dedi.

Deprem bölgesinde olan oyuncu Alper Kul isyan etti: Yanıltıcı bilgiler atmayın! - Resim : 2

Alper Kul, "Gelen ihbarların çoğu aldatmaya yönelik oluyor. İhbarı değerlendiren ekipler bu binayı yarım saattir arıyor. Ne olur yanıltıcı bilgi atmayın. Bu binada birisinin kaldığını söylemişlerdi. Ekipler bu binayı arıyor. Lütfen daha dikkatli olalım" sözleriyle, sahte ihbarların yapılmamasını istedi.

Kaynak: Haber Global TV

Alper Kul deprem Kahramanmaraş depremi