Denizli'deki vahşette kan donduran detaylar: Kürtaj yaptırdı zannedip katletmiş

Denizli Kadın cinayetleri
Denizli'deki vahşette kan donduran detaylar: Kürtaj yaptırdı zannedip katletmiş

Denizli’de eşi Ahmet Emre Irmak tarafından boğazdan ve göğsünden bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Elif Irmak cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Cani kocanın ifadesinde "Çocuğumu aldırdığını düşündüm bu yüzden tartıştık. Babasının evine götürüyordum. Kendimi kaybetmişim" dediği öğrenildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde yaşayan ve İzmir'de tedavi gördüğü öne sürülen katil zanlısı Ahmet Emre Irmak (24) gece geç saatlerde kendi anne ve babası ile birlikte yaşayan eşi Elif Irmak’ın (18) da bulunduğu baba evine gitti.

Karı koca arasında yaşanan tartışmanın ardından gece 02:00 sıralarında eşini sürükleyerek evden çıkaran Ahmet Emre Irmak, genç kadını 150 metre ilerideki baba evine götürmeye çalıştı.

Fakat daha evden 50 metre uzaklaşmadan boş bir arsanın yanında genç kadını boğazından ve göğsünden bıçakladı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Irmak'ın evdeki tartışma sırasında kendisine müdahale etmek isteyen babası Hikmet Irmak'ı da bacağından bıçakladı.

Anne Nazan Irmak'ın ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

Sağlık ekipleri Elif Irmak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bacağından yaralanan baba Hikmet Irmak ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uyuşturucu ticaretinden suç kaydının bulunduğu belirtilen Ahmet Emre Irmak, gözaltına alındı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil zanlısı Ahmet Emre Irmak'ın jandarmada ifade verdiği ve pişman olduğuna dair bir şey söylemediği ileri sürüldü. Irmak'ın ifadesinde, “İzmir'de tedavi görüyordum. Akrabalarımın yanında kalıyordum. Orada bir kürtaj konusu konuşuldu. Ben eşimin çocuğumu aldırdığını düşündüm. Hemen Denizli'ye gittim. Evde tartıştık. Babasının evine götürüyordum. Kendimi kaybetmişim. Neler oldu hatırlamıyorum. Sizin çocuğunuzu kürtajla aldırsalar siz ne yapardınız?” sözlerini kullandığı ileri sürüldü.

İfadesine başvurulan zanlının annesi Nazan Irmak'ın ise evdeki tartışma sırasında kürtaj konusunun geçmediğini söylediği öğrenildi.

Denizli'deki vahşette kan donduran detaylar: Kürtaj yaptırdı zannedip katletmiş - Resim : 2

"KIZIM ÇOK İSTEDİ BEN DE KIRAMADIM"

Ölen kadının babası Adem Çimen, gazetecilere, kızının tekstil fabrikasında birlikte çalıştığı kişiyle evlenmek istediğini, 17 yaşında olması nedeniyle düğün yaptıktan 1 yıl sonra nikahlarının kıyıldığını söyledi.

Çimen, "Bizim rızamızla evlendiler. Kızım çok istedi ben de kıramadım. Severek evlendiler. Katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Devletimize güveniyorum. En ağır cezayı alsın istiyoruz. Bir baba olarak çok kötü durumdayım. Çok üzgünüm. Evladım benim canım." diye konuştu.

Anne İpek Çimen de "Ben çocuğumun hakkını savunmak istiyorum. Çocuğumun kanı yerde kalmasın istiyorum. Yatsın cezasını çeksin istiyorum. Kızım çok gençti. Nasıl kıydılar?" dedi.

Denizli'deki vahşette kan donduran detaylar: Kürtaj yaptırdı zannedip katletmiş - Resim : 3

AFYONKARAHİSAR'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden Elif Irmak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından aile yakınları tarafından alınarak Pınarkent Mahallesi'ndeki aile evine getirildi, helallik alındı. Cenaze, toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Koçbeyli köyüne getirildi.

Burada köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından Elif Irmak, köy mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

KATİL ERKEK TUTUKLANDI

Ahmet Emre Irmak, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "kadına karşı kasten öldürme, üst soya karşı silahla kasten yaralama" suçlarından tutuklandı.

 

Kaynak: AA

Denizli kan donduran detaylar Elif Irmak cinayeti kadın cinayeti