Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz

AK Partililerin İstanbul buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda 2023'te en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez. İnşallah 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz" sedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NEF Stadyumu'nda düzenlenen "İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı"nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: 

AK Parti teşkilatımızın kıymetli mensupları değerli dava arkadaşlarım. Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Buradan, İstanbul'un 39 ilçesindeki her bir kardeşime selam gönderiyorum. Fatih'in yadigarı İstanbul'u yeniden medeniyetimizin şahikası yapmak için gece gündüz çalışan, mücadele eden, ter döken her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. 

İstanbul İl Teşkilatımız Türkiye Yüzyılı'na İstanbul hazır diyerek çalıştı. Tempomuzu artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek ilk adımı attık. 

Bugün burada, İstanbul sandıklarında görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız.  Dün Konya'daydık. Konya bir muhteşemdi. Çarşamba günü Artvin'de Yusufeli Barajı'nın açılışını yaptık. Orası da bambaşkaydı. Durmadan usanmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz, kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat, icraat... 

BİRİLERİ YUVARLAK MASADA DÖNE DURSUN, BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ

Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Cumhuriyet'in 100. yılında da Türkiye'nin lokomotifliğini yürüteceğiz. Seçime kadar her haneyi en az 2 hatta daha fazla ziyaret ederek, sahada boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. 

Birileri yuvarlak masada döne dursun, biz sahayı emekle, akılla, fedakarlıkla ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız. Durmak yok! Yolumuza devam edeceğiz.  Yaptığımız her işte hakkı, hakkaniyeti, halkı üstün tuttuğumuz müddetçe kimse bileğimizi bükemez. 

Seçime kadar sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da sahibi de milletin ta kendisidir. İnşallah 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz. Sandığı irade, davayı namus, Türkiye'yi sevda bilen AK Parti İstanbul teşkilatı olarak sizlerden söz istiyorum.

2023 İLE İLGİLİ SİNSİ PLAN VE HEVESLERİ ÇÖPE ATACAĞIZ

Ey İstanbul, AK Parti husumeti kisvesi altında milletimizle bin yıllık hesabını görme hevesini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Saflarımızı sıkı tuttukça önümüze tuzak koysalar da vız gelir.

Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. Sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda 2023'te en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez.

İnancımızdan, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız. Gücünü azmimizden alan bir çabayla bu oyunu da bozacağız. Tabii bu hedefe ulaşmak için Cumhur ittifakı çatısı altında gece gündüz çalışacağız. 

 

Ak Parti İstanbul Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NEF stadyumu