Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti lideri Akşener'e çok sert tepki: Sen kim, Sultan Abdülhamid'e saygısızlık kim!

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti

Adana'da gerçekleştirilen 'Bir Gençlik Şöleni' etkinliğinde 81 ilden on binlerce gence hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Sultan Abdülhamid Han'la ilgili söylemlerinden dolayı çok sert bir dille eleştirdi.

Adana, Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleştirilen 'Bir Gençlik Şöleni' etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada 81 ilden gelen on binlerce gence hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki açıklamalarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, dün akşam katıldığı bir canlı yayın programında Abdülhamid Han ile ilgili söylediklerini çok sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: 

"Siz, Abdülhamit'ten bugüne ecdadın tümünün temsilcisi olan gençliksiniz. Abdülhamid Han hayatı boyunca devrinin emperyalistleri ve onların maşalarıyla mücadele etmiş bir millet sevdalısıdır. Varsın, birileri Gezi Olayları'nı Abdülhamit'in devrilişine yorsun...

Gençlerimizin kimin kim olduğunu, hangi müşterekte buluştuğunu bilmeye hakkı var. Siz bunlara hak ettikleri cevabı verecek gençliktesiniz. Abdülhamit'e dil uzatan hanımefendiye sormak lazım, hasta diye tabir edilen Osmanlı'yı bir karşı toprak kaybetmeden yöneten Abdülhamid'e hakaret haddini aşmaktır ve bu millet onlara hakkını bildirecektir.

"MERAL HANIM SEN KİM, ABDÜLHAMİD'E SAYGISIZLIK KİM?"

Meral Hanım sen kim, Sultan Abdülhamid'e saygısızlık kim? o 6'lı masadan 3 tanesi var ki, bugüne kadar Abdülhamit'e laf söyletmemişlerdi, ne oldu bunlara? Ona laf anlatanlara haddini bildiremediler. 

33 yıl, dile kolay, bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir." 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

İYİ Parti haberleri son dakika İYİ Parti haberleri Meral Akşener Meral Akşener haberleri