Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti grubundaki o vekillere sert tepki: Milletimiz hakkını helal etmez, kim gelmediyse ben de etmiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekili AK Parti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili vekillere dünkü Genel Kurul görüşmelerine katılım konusunda sert bir uyarı yaptı. Erdoğan, "Genel Kurul'da eğer yoklamalarda benim vekil arkadaşlarım bulunmazsa, dün böyle oldu, bu millet hakkını sizlere helal etmez' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili vekillere dünkü Genel Kurul görüşmelerine katılım konusunda sert bir uyarı yaptı. Erdoğan, "Genel Kurul'da eğer yoklamalarda benim vekil arkadaşlarım bulunmazsa, dün böyle oldu, bu millet hakkını sizlere helal etmez. Kim gelmediyse ben de onlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'teki Genel Kurul görüşmelerinde dün AK Parti Grubu'nun katılımında eksiklik olduğunu öğrendiğini belirterek, o vekillere sert sözlerle yüklendi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Burada üzülerek bir şeyi söylemek istiyorum. Grubumuzun maalesef Genel Kurul'da toplantılara katılmada sıkıntı yarattığını öğrendim. Bu beni ciddi manada üzmüştür. Bu millet kendi kesesinden maaşı veriyor, bu maaşla beraber milletvekili arkadaşlarımız bu görevi yapıyor. Genel Kurul'da eğer yoklamalarda benim vekil arkadaşlarım bulunmazsa, dün böyle oldu, bu millet hakkını sizlere helal etmez. Kim gelmediyse ben de onlara hakkımı helal etmiyorum. Bu sıradan bir olay değil. Milletvekili adayı olmuşsan burada görevini hakkıyla yerine getireceksin. Aldığınız maaşlar haramdır haram bunu böyle bilin."

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Ak Parti AK Partili vekiller