Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahlat'ta 31 Mart seçimleri mesajı: İstanbul ve Ankara'yı geri alıyor muyuz?

Recep Tayyip Erdoğan Bitlis

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. Yıl Dönümü etkinliklerinde, Bitlis Ahlat'ta açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet nesli olarak birlikte geleceğe yürüyoruz" dedi. Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. Yıl Dönümü etkinliklerinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları:

"Gençlerimizi Malazgirt Ruhu'nu yaşattıkları için kutluyor, her birini alnından öpüyorum.

Biz ecdadın zaferlerini şeref madalyası olarak göğsümüzde iftiharla taşıyoruz. Bizi anlamak, tanımak isteyenler hiç uzağa gitmesin, buraya gelsin. Ahlat'ı, Malazgirt'i ziyaret etsinler.

Ahlat, 8200 ecdad mezarı ile birlikte bu topraklardaki mevcudiyetimizin sicil belgesidir. Her bir şahideyi, aynı zamanda bir hafıza kaydı olarak görüyoruz. Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet nesli olarak birlikte geleceğe yürüyoruz.

Zaferler ayı olarak tarihimize geçen ağustos ayını anlamına uygun şekilde idrak ediyoruz. Yarın inşallah Malazgirt'te olacak, 30 Ağustos'u Ankara'da kutlayacağız. Ardından 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın sevincini yaşayacağız. Daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğiz. Bu seneyi en güzel şekilde değerlendirmenin gayretindeyiz.

31 MART SEÇİMLERİ MESAJI

31 Mart'ta başta İstanbul, Ankara olmak üzere, buraları şu anda çöp, çukur, çamura çeviren zihniyetten geri alıyor muyuz?"

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan malazgirt zaferi Ahlat Bitlis