Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz"

Recep Tayyip Erdoğan Bitlis

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'teki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Biz kuru sıkı atmayız. Konuşurken icraatlarımızla konuşuruz. Nasıl vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyorsak, illerimiz, bölgelerimiz arasında da asla ayrım yapmayız" dedi. Erdoğan, muhalefeti de eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Biz kuru sıkı atmayız. Konuşurken icraatlarımızla konuşuruz. Nasıl vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyorsak, illerimiz, bölgelerimiz arasında da asla ayrım yapmayız. İstanbul'a, Ankara'ya, İzmir'e hizmet götürürken, Muş'u, Bitlis'i, Şırnak'ı ihmal etmiyoruz" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

"Bugün toplam tutarı 12.5 milyar lirayı tutan kamu ve özel sektörü yatırımlarını resmen hizmete alıyoruz. Bitlis özel sektör yatırımları ile de kendinden söz ettirmeye başladı. Özel sektörün şehrimize ilgisi artıyor. Tekstil alanında Bitlis bölgenin üretim merkezi haline geliyor. 12 üretim tesisini de bugün devreye alıyoruz.

Bu yatırımların da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Siz yeter ki yatırım yapın, biz sizi asla yalnız bırakmayız. Bu sözümüzün gereğini yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat yoluyla büyütme hedefimizi hayata geçireceğiz.

Biz kuru sıkı atmayız. Konuşurken icraatlarımızla konuşuruz. Nasıl vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyorsak, illerimiz, bölgelerimiz arasında da asla ayrım yapmayız. İstanbul'a, Ankara'ya, İzmir'e hizmet götürürken, Muş'u, Bitlis'i, Şırnak'ı ihmal etmiyoruz. Tatvan Çevreyolu'nu 2025'te sizlerin hizmetine vereceğiz. 

"ÖLMÜŞ ATI KAMÇILAMANIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ"

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri ile Türkiye istikrar sürsün diye bu konudaki tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Şimdi önümüzde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi var. Bitlis'in tıpkı 2019'daki gibi geleceğine sahip çıkacağına ben yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı durumunu yaşadıklarımız gösterdi. Bunların ne ülke yönetecek kapasitelerinin ne de böyle bir niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında gündemleri yoktur."

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan Bitlis