Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sermayenin ülkemize yatırım iştahı artıyor

Recep Tayyip Erdoğan Adana AK Parti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, "Küresel sermayenin ülkemize ilgisi, yatırım iştahı salgın şartlarına rağmen günden güne artıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yaptı. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Bugün bir kez daha Allah'ına kurban Adana diyorum. Vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için toprağa düşen aslanları rahmetle yad ediyorum. Yaklaşık 2.5 sene sonra tekrar Adana'da bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. 

"KÜRESEL SERMAYENİN ÜLKEMİZE İLGİSİ, YATIRIM İŞTAHI ARTIYOR"

Küresel sermayenin ülkemize ilgisi, yatırım iştahı salgın şartlarına rağmen günden güne artıyor. Bizde yatırımlar hiç hız kesmiyor. CHP'nin başını çektiği sermaye ırkçısı ve yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güveniyor, potansiyeline inanmayı sürdürüyor.

AK Parti olarak Türk siyasetindeki 20. yılımızı, hükümette de 19. yılımızı geride bıraktık. Kefenimizi giyerek çıktığımız bu yolda alnımız ak, başımız dik yürüyoruz. Ülkenin yarınlarına dair vizyonu olan yegane parti AK Parti'dir, Cumhur İttifakı'dır. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı diğerlerinden ayıran vasfı da budur. Kuruluşumuzdan itibaren daima milletimize karşı dürüst olduk, samimi olduk. Kürsülerde milletimize verdiğimiz sözleri sorumluluk makamına gelince unutanlardan olmadık. Millet yetki verince sözlerimizi hayata geçirmeye çalıştık. Kimseye iftira atmadık, kara çalmadık. AK Parti'nin ak siyasetine yalan lekesinin bulaşmasına izin vermedik. Muhalefet çamur siyasetiyle milleti ve gündemi meşgul ederken biz hep yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik. 

20 yılın muhasebesinde bir konuda başarısız kaldığımız görüyoruz. Bu büyük dönüşümden muhalefetin de nasiplenmesini sağlayamadık. Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. 

CHP'nin basını çektiği muhalefet hala kimlikler ve korkular üzerinden siyaset yapmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun sürekli boş israf dediği şehir hastanelerimiz salgın döneminde örnek gösterilen kurumlara dönüştü. 

Adana Şehir hastanemiz de vatandaşlarımıza hizmet sunarak salgın döneminde önemli bir görev üstlendi. 9 buçuk milyon ayaktan hasta kabulü Adana Şehir hastanemizde gerçekleşti. Şehir hastanesi budur. Yalanla dolanla olmaz. Gelirsin İstanbul'a Çam Sakura'yı görürsün. Adana'da 27 bin 500 adet önemli ameliyat yapıldı. Sadece şehir hastaneleri bile muhalefet ve AK Parti arasındaki derin vizyon farkını ortaya koyuyor. Devlet yönetmek önce hizmet sonra gönül işidir. Devlet burada, onlar yalan söyler biz yaparız.

Ülkemizin son 20 yılına damga vuran kadro olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirleyeceğiz. Partimizin üye sayısı 11 buçuk milyona ulaştı. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti