Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür konuşması: Vatandaşlarımız sabırsızlıkla 31 Mart'ı bekliyor

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür konuşması: Vatandaşlarımız sabırsızlıkla 31 Mart'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinin ardından teşekkür konuşması yaptı. Erdoğan, "CHP karanlığının karabasan misali çöktüğü tüm vilayetlerimiz, buralardaki vatandaşlarımız sabırsızlıkla 31 Mart'ı bekliyor. 31 Mart gelsin de biz bunlardan kurtulalım diyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Erdoğan, AK Parti kongresinin ardından teşekkür konuşması yaptı. "CHP belediyeciliği" eleştirisi getiren Erdoğan, "CHP karanlığının karabasan misali çöktüğü tüm vilayetlerimiz, buralardaki vatandaşlarımız sabırsızlıkla 31 Mart'ı bekliyor. 31 Mart gelsin de biz bunlardan kurtulalım diyor" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Şahsımı bir kez daha Genel Başkanlık görevine layık gördüğünüz için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Kurullara seçilen tüm arkadaşlarımızı da gönülden tebrik ediyorum. Bu kutlu yolculukta hepimiz çok ağır sorumluluk üstlendik. Önümüzdeki hafta içinde 7 kişilik Yüksek İstişare Kurulu'nu da açıklayacağız. 

Bölgemizde çok ciddi krizler yaşanırken bir hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Biz sadece 85 milyonun değil, yönünü ülkemize çevirmiş yüz milyonların da umudu olan bir partiyiz. 

"VATANDAŞLARIMIZ '31 MART GELSİN DE BİZ BUNLARDAN KURTULALIM' DİYOR"

CHP zihniyetinin elinde çürümeye terk edilen illerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak boynumuzun borcudur. İstanbul, Ankara olmak üzere, bu illerimizle birlikte deprem bölgesinin 11 vilayetini de kucaklayacak şekilde, büyük oranda büyük şehirlerimizi masaya yatırıp gece gündüz demeden yoğun bir çalışmayla, durmak yok yola devam diyeceğiz. Zira, kardeşlerim, CHP karanlığının karabasan misali çöktüğü tüm vilayetlerimiz, buralardaki vatandaşlarımız sabırsızlıkla 31 Mart'ı bekliyor. 31 Mart gelsin de biz bunlardan kurtulalım diyor. 

Yeni, geniş kapsamlı bir ekiple partimiz teşkilatını oluşturduk. İstedik ki çok daha farklı çalışma ekibi ile parti teşkilatını oluşturalım, yayılmacı bir yapımız olsun ve onlarla çalışmamızı sürdürelim. 

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti AK Parti Kongresi