Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Hırvatistan, Finlandiya, Slovenya, Polonya, Gine ve Gürcistan Cumhurbaşkanları ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanoviç ile bir araya geldi. 

Yeni Türkevi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da hazır bulundu.

PAHOR İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor ile bir araya geldi.

POLONYA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile bir araya geldi.

Yeni Türkevi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü.

GİNE CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'ndeki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

GÜRCİSTAN CUMHURBAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Gürcistan Başbakanı Garibaşvili'yi kabul etti.

 

FİNLANDİYA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile Türkevi’nde bir araya geldi.

Görüşmede, konuk Cumhurbaşkanının heyetinin yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da hazır bulundu.

Kaynak: AA

cumhurbaşkanı erdoğan Hırvatistan BM New york Slovenya