Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Macaristan Dünya haberleri 14 Mayıs Seçimleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a liderlerden tebrik telefonu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, birçok ülke lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak 14 Mayıs seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik etti, ikinci tur için de başarılar diledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, birçok ülke lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak 14 Mayıs genel seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik etti, ikinci tur için de başarılar diledi.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed es-Sani, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan, Macaristan Başbakanı Victor Orban, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, liderler görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçimin ikinci turunda da başarılar diledi ve seçimlerin Türk halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gündem haberleri