Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye artık eski Türkiye değil

haberglobal.com.tr
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın Gündem haberleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde konuştu. Ülkeyi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu belirten Erdoğan, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Milletiyle, ordusuyla, duruşuyla artık bambaşka bir Türkiye var" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde vatandaşlara hitap etti. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

 İnşallah 31 Mart'ta Aydın'dan büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haberler bekliyoruz. Az önce sordum meydanda katılım ne durumda. 52 bin. Bu ne demektir? 31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz. Bu şehir bize şehit Adnan Menderes'in emanetidir.

28 ŞUBAT MESAJI

Ülkemizin darbeler halkalarından biri de 28 Şubat postmodern darbesiydi. Ülkemizin utanç verici sayfalarından biridir. Menderes'i hoyratça daraağcına gönderen zihniyet, 28 Şubat'ta daha incelikli metodlar kullandı. Zihniyet aynı zihniyetti. Dönemin cuntacıları 28 Şubat'ın 1000 yıl süreceğini söylemişti. Demokrasi, hukuk, adalet ne kadar değer varsa hepsinin çiğnendiği o kara günleri unutmadık, unutmayacağız. 28 Şubat'ta kılık kıyafetinden dolayı kadınların okuma hakkı gasp edildi. Allah bir daha bu ülkeyi bu faşist zihniyetin eline düşürmesin diyoruz. Cumhuriyet mitingleri adı altında demokrasimize kast eden tuzaklarlar karşılaştık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye artık eski Türkiye değil - Resim : 1

UYDURUK HABERLERLE PARTİMİZİ KAPATMAYA KALKTILAR

İBB görevinden daha süremiz dolmadan darbecilere selam duran hukukçuların kararıyla ayrılmak zorunda kaldım. Partimizi kurup başbakanlık görevini üstlendikten sonra da sürekli darbeci zihniyetin ve onun emrindeki bürokratik oligarşinin emirleriyle boğuştum. Uyduruk haberlerle partimizi kapatmaya kalktılar. Gezi olaylarıyla sokakları karıştırmaya çalıştılar. FETÖ'nün darbe girişimiyle milli iradeyi esir almaya cüret ettiler. PKK ile ülkeyi parçalamaya çalıştılar. 15 Temmuz darbe girişimiyle milletimize silah çektiler, kan döktüler. Sınırlarımıza yığdıkları teröristlere vatan topraklarına ve milletimize kast ettiler. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk.

TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Fransa ne yazık ki terörün baş destekçisi oldu. Ülkemizi güçlendirdikçe bize karşı kurulan tuzakların çapı da büyüdü. Kovid ve Rusya- Ukrayna savaşı olmasa daha neler yapardı kim bilir. En büyük başarımız ülkemizi demokrasi ve kalkınma rotasında tutmak olmuştur. Sıkıntılarımızı, ülkemizi demokrasi hazımsızlarının, kalkınma düşmanlarının eline teslim ederek değil daha çok mücadele vererek, alın teri dökerek çözeceğiz. Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu biliyoruz ama artık işleri daha zor. Türkiye artık eski Türkiye değil. Milletiyle, ordusuyla, duruşuyla artık bambaşka bir Türkiye var, bambaşka bir devlet var. Bu millet bir daha rahmetli Menderes'in ardından olduğu gibi gözyaşı dökmeyecektir. Bu millet bir daha hiçbir sinsi girişimin tekerrürüne izin vermeyecektir. 

EKONOMİ DEPREME RAĞMEN YÜZDE 4,5 BÜYÜDÜ

 İnşallah Ramazanın bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. 

21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Hak ve özgürlüklerin gelişmesinde devrim mahiyetinde adımlar attık. Kimsenin hayat tarzına, kökenine bakmadık. Türkiye ekonomisi depreme rağmen yüzde 4,5 büyüyerek önemli bir başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüye gidiyordu. Gayri Safi Yurt İçi Hasılamız 1 trilyon 119 milyar dolarla ilk kez 1 trilyon dolar sınırının üzerine çıktı. Başımızı eğecek yalanımız ve ihanetimiz hiç olmamıştır. 

Bu kardeşiniz 94'te çöp, çamur, çukur olan İstanbul'u CHP'den aldı. Bu konuda bizimle yarışacak kimse yok. Aydın'ı Türkiye Yüzyılına hazırlamaka için 31 Mart'ta desteğinizi istiyoruz.