Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörü kullananlara boyun eğmeyeceğiz

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Kongresi öncesi, salon dışında bekleyen vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün" dedi. Terörle mücadele mesajı veren Erdoğan, "Terörü kullananlara boyun eğmeyeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Kongresi öncesi, salon dışında bekleyen vatandaşlara hitap etti. 

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Başkentimize Ankara'ya hoş geldiniz. Aşkınız, sevdanız ve dayanışmanız için her birinize teşekkür ediyorum. Salonlara, stadyumlara sığmayan şu sevginiz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Buradan 81 ilimizin tamamına, 85 milyon vatandaşımın her birine selamlarımı iletiyorum. Bugün çok özel bir gün. Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün. Bugün AK Parti için, partimizin temsilcisi olduğu davamız için müstesna bir gün. 

Türkiye Yüzyılı'nın siyasette öncüsü olacak kurmay kadroyu, delegelerimizin oyları ile belirleyeceğiz. Böylece partimize hizmet etmiş kardeşlerimizin yanı sıra yeni seslerle, yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar, 3'ü olağanüstü olmak üzere toplam 10 tane büyük kongre yaptık. Bu kongrelerin tamamını da birileri gibi sandalyelerin havalarda uçuştuğu atmosferde değil, büyük bir coşku ile, kardeşlik ve uhuvvet ikliminde icra ettik. 

Kongremizin şimdiden partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim bizleri, şu karşımdaki muhabbeti eksik etmesin. 17. seçim zaferimize imza attık, durmak yok. Hep beraber yürüdük. Şahsımızı ve partimizi hedef alan nice saldırıya, iftiraya rağmen milli iradeye gölge düşürmedik. Bu topluluk birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı, oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza. İnşallah onlar burada da dikiş tutturamayacaklar. Biz de burada milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. 

6'lı masa dediler, '116'lı masa' dediler; ne oldu? Bak şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa. Cumhur İttifakı parlamentoda. Biz de seçimlerin hemen ardından zaman kaybetmeden hükümetimizi kurduk. Terör örgütlerini kullanarak bizi köşeye sıkıştırmaya çalışanlara boyun eğmiyoruz.

 

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kongresi