Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü: Fotoğraflar paylaşıldı

Recep Tayyip Erdoğan Vladimir Putin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. İkili ve bölgesel görüşmelerin ele alındığı görüşmede Putin, Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini de iletti. Görüşme anına ilişkin fotoğraflar da paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için Rusya Devlet Başkanı Putin’e teşekkür etti.

Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.

PUTİN, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Görüşmede Suriye’deki gelişmeler de ele alındı. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı'ndan fotoğraflar da paylaşıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü: Fotoğraflar paylaşıldı - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki gün önce katıldığı televizyon programında rahatsızlanmıştı. Erdoğan ardından çalışmalarına doktorların istirahat tavsiyesi üzerine ara vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan Vladimir Putin Rusya