Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüştü! Destici: Heyetler tekrar görüşecek ve son noktayı koyacağız

BBP Mustafa Destici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından, BBP lideri Destici açıklamalarda bulundu. Destici, parti heyetlerinin tekrar bir araya geleceğini bildirdi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BBP lideri Destici'nin görüşmesi sona erdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti. Kabul, 1 saat 40 dakika sürerken daha sonrasında BBP Genel Başkanı Destici, açıklamada bulundu.

Erdoğan-Destici

Destici'nin açıklamaları şu şekilde:

-Deprem bölgesindeki yaraların sarılması daha üst düzeye çıkarılacak. Devletin tüm kurumları iş birliği içinde. Vatandaşlarımız da müthiş bir dayanışma gösterdi. Yaraları sarmaya devam edeceğiz. 

-Cumhur İttifakı'nın bir parçasıyız. Bu konuda herhangi bir tereddütlümüz olmadı. Bundan sonra sonrada bir tereddüt yaşamıyoruz. İnşallah seçimlerde de yine Cumhur İttifakı olarak birlikte olacağız. İnşallah seçimlerinde her iki ayağını da kazanacağız. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti heyetiyle kendim ve heyetimiz güzel faydalı bir görüşme gerçekleştirdik." diye konuştu.

-Daha önce de söyledim. Cumhur İttifakı'nın ilkelerine, bu hassasiyetleri gösteren partiler, elbette ki ittifaka dahil olabilirler. Gündemdeki bütün meseleleri konuşma fırsatı bulduk. 

-Kararımız, arzumuz, isteğimiz kendi adaylarımızla seçime katılma isteğimiz. Özellikle Cumhurbaşkanı seçimlerinde en yüksek katkıyı sağlamak için bu görüşmeyi gerçekleştirdik. Önce devletimizi, ittifakımızı sonra partimizi önceliyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI GENİŞLEYECEK Mİ? "PARTİ HEYETLERİ TEKRAR BİR ARAYA GELECEK"

-Çalışmalarımız sürüyor. Heyetlerimiz daha önceden görüşmüştü. Tekrar bir araya gelecekler ve son noktayı koyacağız. 

-Belirlenmiş bir tarih yok. Ne zaman Cumhurbaşkanımızla görüşme istersek her zaman olumlu yaklaşmıştır. Bizi de ne zaman davet edelerse biz de hep gelmişizdir. 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan BBP lideri Mustafa Destici mustafa destici Recep Tayyip Erdoğan