CHP'li Muharrem Erkek, Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki açıklamalarını yalanladı

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu CHP İYİ Parti Gündem haberleri
CHP'li Muharrem Erkek, Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki açıklamalarını yalanladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Hiddetlenip ayağa kalktı" açıklamasına ilişkin açıklama yaptı. Erkek'in "Kesinlikle ayağa kalkmak gibi bir durum söz konusu değil" dediği öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'dan ayrılığına ilişkin gazeteci Candaş Tolga Işık'a açıklamalarda bulunmuştu.

Akşener, açıklamasında "Söz en son bana gelene kadar herkes Kemal Bey'in adaylığını dile getirdi. Bana söz gelince bizim anketlerde Yavaş ve İmamoğlu çıkıyor dedim. Ama isterseniz bir kamuoyu araştırması yapalım ona göre hareket edelim dedim. Sayın Kılıçdaroğlu kabul etmedi bu önerime hiddetlenip ayağa kalktı" ifadelerine yer vermişti.

Akşener'in bu sözlerinin ardından Habertürk yayınına katılan  DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Emin Ekmen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in konuya ilişkin açıklamasını aktardı. 

"SÖZ KONUSU DEĞİL"

Ekmen 'Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı' sözlerine ilişkin Erkek'in "Kesinlikle ayağa kalkmak gibi bir durum söz konusu değil" dediğini açıkladı.

 

Kaynak: Haber Global TV

CHP Muharrem Erkek Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu iyi parti