CHP lideri Özel'den teşkilata 'seçim' teşekkürü

HABER MERKEZİ
CHP Özgür Özel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Özel, 31 Mart seçimlerindeki başarıdan dolayı parti teşkilatına teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özel'in açıklamaları:

Adıyaman, Afyonkarahisar, Kastamonu ve Kırıkkale ittifaklarının kurucuları ve belediye başkanlarına selam olsun. Bir de birini yolladık, gitti çalıştı, 18 olan oyu 38 yaptı, 5 parti yüzde 20 oy aldığımız seçimden 10 ay sonra Türkiye'nin gözlerini yaşattı. Milliyetçileri ayırmadı, muhafazakarları ayırmadı. Malatya ittifakını kurdu, Malatya'nın evladı Veli Ağbaba'ya teşekkür ediyorum. Her işte bir hayır var. Veli Ağbaba olmadan da grubun tadı tuzu olmazdı. Objektif raporlarla, doğru adaylaşma noktasında katkı sağlayan her bir milletvekilimize ve sonra kampanya sürecinde birlik halinde seçimin önemini kavraya grubumuza yürekten teşekkür ediyorum. 

Geçen dönem AK Parti'den aldığımız 5 büyükşehrin başta Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş... Vahap Seçer'in ve Zeydan Karalar'ın Türkiye'ye örnek işler yapıp, Antalya'da Muhittin Böcek'in büyükşehri ilk kez iki kez üst üste alan performansı sahada elimizi en çok kuvvetlendiren argümanlar oldu. CHP'nin kalelerine ve değişimin Türkiye siyasetine etkisinin en iyi sahiplenilmesi gereken, tarihinde 6 kadın belediye başkanı varken bugün 8 kadın belediye başkanını, 30 belediyeden 28'i seçen, partinin sancak gemisi İzmir'e saygılar sunuyorum, selamlar yolluyorum.