"Çevre katliamı" dediği sahilde reklam filmi çekti, alay konusu oldu

Haberglobal.com.tr
CHP Maltepe İstanbul

CHP Maltepe Adayı Esin Köymen'in, 11 yıl önce Mimarlar Odası Şube Başkanlığı yaptığı dönemde eylemler yaparak karşı çıktığı Maltepe Sahili'nde tanıtım filmi çekti. CHP adayının reklam filmi eleştirileri de beraberinde getirdi.

Parti içi çekişmeler ve para sayma görüntülerinin gölgesinde yerel seçime giden CHP’de her gün farklı bir olay patlak veriyor. Ekrem İmamoğlu’nun 2019’da verdiği vaatler için “Hatırlamıyorum” açıklaması çok ses getirmişti. CHP’de son olay ise Maltepe’de yaşandı. CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, 11 yıl önce karşı çıktığı Maltepe Sahili’nde bu kez tanıtım filmi çekti, seçmenden oy istedi.

Köymen'in, 11 yıl önce TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanlığı yaptığı dönemde eylemler yaparak karşı çıktığı Maltepe Sahili'nde tanıtım filmi çektiği ortaya çıktı. Sahilde yürürken çektiği reklam videosunu paylaşan Köymen, “Durma, sen de katıl bize! Çünkü Maltepe’de yaşam var” ifadelerini kullanıyor. Esin Köymen’in karşı çıktığı projede reklam filmi çekmesi sosyal medyada da tepkilere neden oldu.