Ceren Özdemir cinayetinin ardından sosyal medyada infial yaratan tehdit videosu

Kadın cinayetleri Ceren Özdemir Özgür Arduç

Türkiye Ceren Özdemir cinayetiyle sarsılırken sosyal medyada tehdit içeren video infial uyandırdı. Görüntülerde bir kadına tehditler ve küfürler savuran kişi, Twitter'da tepki çekti.

Türkiye, Ordu'da evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ceren Özdemir'e ağlarken bir kadının tehdit edildiği video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İsminin Mazlum Altun olduğu paylaşımlarından anlaşılan bir sosyal medya kullanıcısı yayınladığı videoda elinde sigara ile küfürler ederek bir kadına tehditler savurduğu görülüyor. "Sen bittin, kendini ölmüş bil" gibi tehditlerin yanı sıra kadın cinayetlerini de diline dolayan MazlumAltun, "Hani diyorlar ya Türkiye'de kadın cinayeti... Kadın var ya adama her şeyi, her pisliği yaptırır" ifadelerini kullandı

"GAZABIMDAN KURTULAMAYACAKSIN!"

Videosunda hitap ettiği kadına "Sen benim gazabımdan kurtulamayacaksın" diye göz dağı veren şahıs için sosyal medya kullanıcıları "#MazlumAltunTutuklansın" etiketi ile yetkililere çağrıda bulundu. Emniyet birimlerinin söz konusu kişi için harekete geçtiği öğrenildi.

İKİNCİ BİR VİDEO YAYINLADI

Mazlum Altun daha sonra bir video paylaştı. Altun o paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada kadınların ölümünü fırsat bilmiş bir kızın oyununa maruz kaldım. Bu bir caniliktir. O kızların kim canını alıyorsa Allah onların bin kere belasını versin. Biz 4 yıllık bir ilişki yaşadık. Ben çok kez 'öldürücem' dedim. Ama bu onu öldüreceğim anlamına gelmez ki. Ben kimim ki onu öldüreceğim. Sosyal medyada benim adıma hesap açtı. İnsanlara özelimi anlattı. Beni rezil etti. Elimden bir şey gelmeyince canlı yayın açmak zorunda kaldım. O yayına girdi ve küfürler etti ve ben kendimi tutamadım. Yayının tamamını atmadı size. Atsaydı görecektiniz nasıl bir insan olduğumu. Ben kadınlara kurban olurum. Ben kadınlar derken bu tür kadınlar bahsettim. Ben bir kızı nasıl öldürüp hem onun hem de kendi hayatımı mahvedebilirim. Oyuna gelmeyin."

 

Kaynak: Haber Global TV

Ceren Özdemir