Veyis Ateş hakkındaki iddialara ilişkin ilk kez açıklama yaptı

Veyis Ateş hakkındaki iddialara ilişkin ilk kez açıklama yaptı

Çalıştığı kanaldan istifa eden ekran yüzü Veyis Ateş hakkındaki iddialara ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Ateş, "Benim bir teknem yok, arkadaşımın teknesi" dedi.

Çalıştığı kanaldan istifa eden ünlü ekran yüzü Veyis Ateş, Halk TV'de İsmail Saymaz'ın konuğu oldu.

Ateş hakkındaki iddialara ilk kez açıklama yaparak  "Sezgin Baran Korkmaz ile geçtiğimiz  Temmuz ayının 20 ya da 30'larında tanıştım. Meşhur otele davetli olarak gittim. O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim.  O tekneye bindikten, yani İstanbul'a döndükten sonra orada çekildiğim bir fotoğrafı attım. Bir arkadaşım yorum yaptı. Bizim aramızda geçen diyalogdan sonra bugünlerde benim bir teknem olduğu. Benim hiçbir zaman bir teknem olmadı, arkadaşlarımın teknesi" dedi.

OTELE NEDEN DAVET EDİLDİ?

2015’ten beri arkadaşım olan Cihan Ekşioğlu beni davet etti. Ben Cihan Ekşioğlu'nun davetlisi olarak gittim. Bir defa gittim hayatımda iki gün kaldım, para ödemedim. Davetli olarak gittim. Bu ve benzeri davetlere, konferanslara zaten gittim. Daha lükslerini de gördük, kaldık. Daha lükslerine davet edildik.Kasım olabilir aralık olabilir ne zaman yurtdışına çıktığını hatırlamıyorum. Yurtdışına çıktıktan bir ya da iki hafta sonra bir ortak tanıdığımız dedi ki 'Sezgin Baran Korkmaz yurtdışında biliyorsun başına gelenleri' dedim ki 'bilmiyorum'. 'Seni aramak istiyor' dedi, 'arasın' dedim. 'Ben çok mağdur edildim' dedi. 5 Ocak olamaz ondan daha öncedir. Ben aramadım o aradı beni. 'Senden ricam, Sayın İçişleri Bakanı beni yanlış anlıyor, ben şöyle mağdur edildim bu mesajı iletir misin?' dedi. 'Ben bugün yarın Ankara'ya gidebilirim gittiğimde iletirim' dedim. Bundan 2 ya da 3 gün sonra sayın bakana dedim ki 'Bu SBK diye birisi var beni aradı' dedim. 'Açmasaydın' keşke dedi. 'Bana böyle böyle şeyler söyledi' dedim. 'Bunların hiçbiri doğru değil onun hakkındaki iddialar çok daha muhtelif eğer böyle düşünüyorsa Türkiye’de yargı var gelsin teslim olsun...'

SORUYU NEDEN İLETTİ?

Bunu kabul etmemin sebebi, çoluğum çocuğum Türkiye’de ben burada mağdur oldum, yalnız kaldım, yanlış anlaşıldım. Bana ulaşıyor. Şu bakanlıkta, bu bakanlıkta atamalarda telefonlar geliyormuş ya bana.Çoluğum çocuğum var insanların bu tür düştüğü durumlarda aradıklarında ben yardımcı olmaya çalışırım. Her arayanın değil. Büyük harflerle bir kez daha söylüyorum ki ben onu aramadım. Ben SBK ile ömrümde iki defa karşılaşmış adamım.

Habertürk Halk TV