Buket Aydın: Meral Akşener'i rezil edecek daha çok done var

Buket Aydın İYİ Parti Meral Akşener Gündem haberleri

Gazeteci Buket Aydın, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın iddialarına ilişkin açıklamasında, "Ümit Dikbayır az bile söylemiş elinde Meral Akşener'i rezil edecek daha çok done var" dedi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı televizyon programında partinin seçim süreci ve sonrasına dair çok çarpıcı iddialar ortaya attı.

Gazeteci Buket Aydın, Haber Global yayınında konunun tartışıldığı programda "Ümit Dikbayır az bile söylemiş elinde Meral Akşener'i rezil edecek daha çok done var" ifadelerini kullandı.

DİKBAYIR'IN İDDİALARI

İYİ Parti'de ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı televizyon programında tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

TV100'deki programda Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemi hatırlatan Dikbayır, Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı'nın iş insanlarından para topladığını ancak bu paranın kendisine teslim edilmediğini öne sürdü.

"TOPLANAN PARALARIN PARTİ KASASINA GİRMEDİĞİNİ" SAVUNDU

Ümit Dikbayır, Aksakallı'nın parayı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar'a verdiğini söylediğini aktararak "Partinin tek kasası benim zannediyordum değilmişim." ifadesini kullandı.

Partiden istifa etmeyeceğini de belirten Dikbayır, ''Bu partinin kurucularındanım ben. Hele ki üzerimde böyle iftiralar böyle çirkefçe şeyler varken asla istifa etmem. Bu parti benim ve arkadaşlarımın. Niye istifa edeceğim? Emeğim var benim bu partide. Genel Başkan bu partiyi kongreye götürsün, güvenoyu alsın.'' diye konuştu.

Dikbayır, partinin seçim kampanyasını Meral Akşener'in oğlunun yönettiğini savunarak ''Böyle bir sey olur mu?'' dedi. Ümit Dikbayır, Akşener'e hakkını helal etmediğini de söyledi.

Dikbayır'ın açıklamalarından sonra Esma Bekar, iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

 

Kaynak: Haber Global TV