Binali Yıldırım taburcu oldu! İlk açıklamalar

Binali Yıldırım AK Parti

Trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, taburcu oldu. Yıldırım, açıklamalarda bulunarak sağlık durumuna ilişkin detayları açıkladı.

Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi altına alınan Binali Yıldırım taburcu edildi. Yıldırım "İki kaburga kırığım var, ağır bir kaza geçirdik. Evde tedavim sürecek" dedi. 

Binali Yıldırım'ın açıklamaları:

Çeşitli açılışlar ve temel atmalar sebebiyle heyet halinde Azerbaycan'a gitmiştik. Dönüş yolunda İstanbul Milletvekilimiz Şamil Ayrım'ın ve yakın korumamın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Birkaç takla attık. Ağır bir kaza geçirdik. Rabbimize şükrediyoruz, elde ettiğimiz sonuç rabbim sakladı, korudu. Eşimizin dostumuzun duası bizim bu kazadan yaralarla sağ çıkmamıza vesile oldu. Kaza sonucu, başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik ameliyat edildi iki sefer. Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da düzeltildi. İki kaburga kırığım var. Kaburga kırıklarına yönelik işlem yapılamıyor. Bu da zaman içinde iyileşecek. Vücudun çeşitli yerine ezikler var, bunlar da toparlanacak. Bir hafta içinde ilk müdahale Azerbaycan'da yapıldı, süratle helikopterle hastaneye getirildik. O sürede Cumhurbaşkanımızın doktorları refakat etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Azerbaycan'da ilk müdahaleler yapıldıktan sonra, ambulans uçakla memleketimize geldik. Burada Çam Sakura'da tedavilere devam ettik. Özellikle kazanın ilk olduğu andan itibaren yakın ilgi ve desteğini gördüğüm dost Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür ediyorum.

Üç kişinin isminden bahsetmem gerekiyor. Kafamdaki yırtığın düzeltilmesi için alanında oldukça uzman Ömer Özkan hocamıza, yine uzman Perçin hanıma şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Mehmet Demirhan hocamıza ve ekibine de teşekkür etmek isterim. 

Kaynak: Haber Global TV

Binali Yıldırım Ak Parti Azerbaycan