Bakan Yerlikaya sosyal medyadan duyurdu: Siber zorbaları tek tek yakalayacağız

Haber Merkezi
Ali Yerlikaya İçişleri Bakanlığı Atatürk
Bakan Yerlikaya sosyal medyadan duyurdu: Siber zorbaları tek tek yakalayacağız

Bakan Yerlikaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Türk Silahlı Kuvvetlerine hakaret eden şahsın yakalandığını duyurarak, "Halkımız arasında kin ve nefret tohumları ekmeye çalışanlara asla göz açtırmayacağız. Siber dünyada zehrini akıtan bu siber zorbaları tek tek yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türk Silahlı Kuvvetlerine hakaret eden şahsın yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan bir şahsın Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Devletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hakaret ettiği belirlenmiştir. Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) propagandası da yapan bu şahsın 20 yaşındaki M. H. Y. olduğu İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce tespit edilmiştir

"SİBER ZORBALARI TEK TEK YAKALAYACAĞIZ"

Şahıs, Bahçelievler’de yakalanarak gözaltına alınmış, şahsa ait dijital materyallere el konulmuştur . Halkımız arasında kin ve nefret tohumları ekmeye çalışanlara asla göz açtırmayacağız. Siber dünyada zehrini akıtan bu siber zorbaları tek tek yakalayacağız."