Bakan Uraloğlu duyurdu: Filistin’e destek mitingi için bu hatlarda ulaşım ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Gündem haberleri Filistin Ankara İzmir İstanbul
Bakan Uraloğlu duyurdu: Filistin’e destek mitingi için bu hatlarda ulaşım ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek "Büyük Filistin Mitingi"ne katılacak olan vatandaşlara kolaylık sağlanması için İstanbul, İzmir ve Ankara!da bazı ulaşım hatlarının ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan "Büyük Filistin Mitingi"ne katılım sağlayacak vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına İstanbul, Ankara ve İzmir'de bazı ulaşım hatlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu konuya ilişkin açıklamayı resmi sosyal medya hesabından yaptı.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'DE BAZI HATLARDA ÜCRETSİZ ULAŞIM 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 28 Ekim'de düzenlenecek 'Büyük Filistin Mitingi'ne katılacak vatandaşlara kolaylık sağlanması amacıyla İstanbul'da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN banliyö tren seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

BAKAN URALOĞLU: ZULME KARŞI SESİMİZİ EN YÜKSEK ŞEKİLDE ÇIKARMAK İÇİN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI "BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ"NE BEKLİYORUZ

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın kararıyla 28 Ekim Cumartesi günü 'Büyük Filistin Mitingi'nde Gazze'ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlanması için İstanbul'da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak. Ayrıca Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN banliyö tren seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek. Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı 'Büyük Filistin Mitingi'ne bekliyoruz."

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV