Bakan Soylu'dan Twitter'ın sansürüne tepki!

Süleyman Soylu

Twitter'ın sansür politikasına tepki gösteren Bakan Soylu, takipçilerini Telegram'a davet etti. Süleyman Soylu ayrıca, "Bu akşam saat 20.30'da Haber Global ekranlarında sansürsüz bir şekilde buluşmak dileğiyle. Önemli şeyler söyleyeceğiz" dedi.

Twitter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Kabe'ye yönelik yapılan saldırıyı lanetlediği paylaşımını sansürlemişti. Kullanıcılarını Telegram'a davet eden Bakan Soylu, "Twitter'ın yasakalma politikasını gördünüz değil mi? Bizim kutsalımıza , Kabemize yapılan hakaretleri, terbiyesizlikleri fikir özgürlüğü şeklinde değerlendiren Twitter, LGBT'li sapkınların, kutsallarımıza saldırısına itiraz ettiğimiz, çocuklarımıza bu oyuna gelmemelerini tembihle söylediğimiz tweet'e sansür getirdiler. Bundan sonra Telegram hesabımı aktif bir şekilde kullanacağım" açıklamasında bulundu.

"HABER GLOBAL'DE ÖNEMLİ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ"

Ayrıca Bu akşam Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayacak olan Bakan Soylu, "Bu akşam saat 20.30'da Haber Global ekranlarında sansürsüz bir şekilde buluşmak dileğiyle. Önemli şeyler söyleyeceğiz." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

süleyman soylu